torstai 3. marraskuuta 2011

Mekko ja kiraffi

Sain vihdoin vauvalahjaksi tekemääni liivimekkoon napinreijät ja napit ommeltua. Kiraffi oli ootellut valmiina lähtöön tovin jos toisenkin. En jaksanut päivittää kiraffin nappisilmää mekon nappien kaltaiseksi. Muistan laittaneeni sen niin tiukkaan kiinni, jotta minua ei tulla syyttämään napin irtoamisesta ja sen joutumisesta pienen suuhun. Joten en irroittanut ja vaihtanut. Laiska mikä laiska.
Mekko ja kiraffi pakettiin kortteineen ja tervehdyksineen ja ei muuta kuin postipojan kalliiseen huomaan. Vie kastelematta perille, pliis. Postipaketit on nykyään niin kalliita, että pihistelen pakettien koossa. Harvoin lähetän paksua pakettia, koitan aina survoa kaiken alle kolmeen senttiin. Pihi ku pihi.


Perusmekko. Muijaa. Kokoa alle 60cm.


Pehmokiraffi. Malli poimittu eläinprintistäni.


Tuulinen sää ei helpottanut kuvaamista. Musta on vaikea väri.




6 kommenttia:

  1. Oijoijoi kun ovat söpöjä!

    Ja kyllä, postipaketit ovat hurjan kalliita! Me kun asutaan kaukana kaikista muista, on nyt viime jouluina mennyt postipaketteihin hurjasti rahaa, kun olemme viettäneet joulua kahdestaan/keskenämme. Tänä vuonna olen kaukoviisas ja otan marraskuussa kotikonnuille mennessämme mukaan kaikki ne lahjat, jotka on jo ostettu kun viime vuonnakaan ei sitten viitsitty lähteä enää eri reissulle joulukuussa, mutta en silloin tajunnut, että lahjat voisi ostaa kunnolla etukäteen ja jättää vaikka mummin vietäviksi.

    VastaaPoista
  2. voi duudelis ko on nätti.
    t.oppariin hajoava ja sen tähden netissä seikkaileva :D

    VastaaPoista
  3. Kiitti Kiki. Kaukoviisaus säästää rahaa ja hermoja :) Mä oon kans ehkä eka kertaa elämässäni jo suht hyvissä ajoin suunnitellut lahjoja, joko hankkinut niitä tai valmistanut ite, mitään en oo tietenkään toimittanut perille asti. Tiettyjä juttuja haluan jättää vielä sinne viimeisille viikoille. Siinä hössötyksessä ja kiiruussa on jotain viehättävää.

    Voi sinä hajoava. Otan niin osaa opparin teon kamaluuteen, muistan sen ahdistuksen ja työn määrän vallankin hyvin. Mutta lopussa kiitos seisoo, kuten sanonta kuuluu. Tsemiä.

    VastaaPoista
  4. Suloinen, kuten oli mekon saanut prinsessakin <3

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)