lauantai 31. elokuuta 2013

Korkkitaulu









Olipa kerran vanha ja nastanreikiä täynnä oleva ilmoitustaulu, jonka pelastin roskistuomiolta ja toin kotiini, joka alkaa näyttää vanhojen tavaroiden hautausmaalta. Aioin toki taulun ehostaa maalaamalla tai niin päin pois, kunnes näin Riikan Hunajaista-blogissa vilahtavan Ferm Livingin muistitaulun. Ja tein surutta mattopuukon voimin jäljitelmän (anteeksi) kyseisestä tuotteesta. Kerrankin voin omin sanoin todeta, että kyllä Washiteipistä on moneksi, sittenkin. 

Hmm, säästin rapiat neljäkymppiä, 
lähden tästä kaupoille. 
Sitten siivoan. 
Illalla tulee vieraita. 

Huomenna täytän vuosia. 


6 kommenttia:

  1. Huippu! Näen ideassasi seuraavan blogivillityksen - odota vaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana. Mulla on kanssa korkkitaulu tuolla käyttämättömänä, jotain tuunausta sekin kaipaa!! Onnea huomisesta, mun äidin syntymäpäivä myös. Mie tulen parin viikon päästä perässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin tuunailemaan. Helpolla ja hetkessä saa kivaa aikaiseksi, se parasta. ü

      Hei kiitti. Mitäs me syssyn lapset?! ;) Joko "syyslamaannus" on voitettu? Mulla aavistuksen vielä sitä kehossa. Kunhan vettä sataa, niin herään. :)

      Poista
    2. Jotenki ois pitänyt arvata. Että sinäkin syyskuun lapsia. ;) Kyllä vauhti on taas päällä, tuo syyskuu kun tuosta pääsee alkuun, niin täällä mennään taas niin kuin viimeistä päivää. Tai sitten se on tuo jatkuva sade täällä, kun pistää vipinää kinttuihin. ;)

      Poista
    3. :) samat sanat. ja vesisade tuli tännekin. joten mikäs tässä on ollessa. huomenna kässäilta. :)

      Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)