maanantai 8. lokakuuta 2012

Goretexia kehiin

Autoton elämä on alkanut. 
Auton piti olla käytössäni pari viikkoa, sitten pari kuukautta, kesään asti, sitten sen palautus siirtyi jopa syksyn alkuun ja vielä ite syksyyn. Oho, se oli käytössäni huikeat kahdeksan kuukautta. Laina-auto. 

On pitänyt varautua siis sateisiin. 
Päivittämällä vedenpitävät takit ja housut. 
Goretex-sklopot olivat hakusessa. Vaelluskenkämäiset eivät ole makuuni. Enhän vaella. Löysin Tretornit. On muuten komiat. Hyvätkin. Karvavuorilla ja kaikilla mausteilla. Parasta, että irtosi alennuksella. Koska oli viereisistä kengistä saanut hiukka punaa valkoisiin kumiinsa. 


Hintavertailu oli tervetullutta raha pussin sisältöä kurkkiessani. Tretornin verkkokaupassa kyseisistä kengistä pulitettaisiin sata ja nelijäkymppiä päälle, samoin Partioaitassa. Budget Sport lupasi ysiysillä. Mutta Citymarket, joka mainostaa olevansa Suomen suurin kenkäkauppa, möi kyseiset kengät kymmenen senttiä vaille kaheksankymppiä. Se tuntui vielä paljolta, joten menin ruikuttamaan punaisista värjäytymistä. Ja sain kakskytä prossaa pois. Tuli hyvä mieli. Ja jalat pysyvät tästedes kuivina. Ilman kumppareitakin. 


Putsasin linssin. Tästä lähtien kuvani ovat sumeita. Kääk. 

Kyllä ny kelepaa matkata sateessa. 
Kävellä. Pyöräillä. 
Vaikka hyppiäkin. 
- tuskin hypin - 

ps. jos kiinnostaa, hankkikaa tarjouksella samaiset kengät. näytti olevan kahessa cittarissa kaikille kyseisille kengille käyneen värjäytymävahinko. o-ou. huomasin. -huono mainos- 


4 kommenttia:

 1. Onpa tyylikkään näköiset goretex kengät. Otsikon perusteella odotin jotain sellaisia vaelluskenkien tyylisiä. Onneksi on tajuttu tehdä jotain muutakin :)

  VastaaPoista
 2. Noi on hienot! Ihastuin noihin samoihin, mutta säikähdin hintalappua :D Mutta kunnollisista kannattaa maksaa. Taidan mennä takaisin niitä etsimään, annoit innoituksen.

  VastaaPoista
 3. Hienot on!
  Kuules, valitettavasti ei osunut Eilen tein -synttäriarvonnan päävoitto sulle, mutta lohdutuspalkinto kuitenkin :) Käys kattoos http://www.eilentein.com/2012/10/arvottu.html ja laitteleppa mulle mailia (löytyy mun blogista oikealta sivupalkista) :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kehuista, meikäläinenkin edelleen tykkää heistä. Olen käyttänytkin ja makiat olivat jaloissa.

  Lilja, just kiva, että eivät ole vaelluskenkämäiset. Ei muuta ku tarjontaa valkkaamaan. Sitä onneks on. Jonkin verran. ;)
  Kiki, hus hus, hae omasi pois. Ollaan sit samikset. Taas. :)
  eilen tein, jee ja diipadaapa. On ilo saada lohduttava palkinto hoteisiini. Mailasin sulle. Tack. ü

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)