perjantai 17. tammikuuta 2014

Arki rullaa

Olipa nopea viikko, vaikka uurastin viisi yötä työmaalla. Sitä tottui jo normaaliin tahtiin, eikä tule enää haikailtua ylimääräisten vapaapäivien perään. Paljoakaan. Sitä paitsi, pian on talviloma.  

Pakastimen tyhjennys/sulatusoperaatio jatkuu ja sieltä löytyy yllättäviä asioita, joiden on luullut jo aikapäiviä sitten loppuneen, kuten marjojen. Tehojuomaa on tehty, jäähileisistä mustikoista ja vadelmista, njam. 

Olin unohtanut mitä kaikkea aurinko näyttää. Paljastaa. Ne kaikki likaisimmatkin nurkat ja sohvan alle pakenevat pölypallerot, puhumattakaan tasojen päällä lepäävästä tasaisen tummasta kerroksesta, jota siisteysintoilija kavahtaisi. No, kavahdin minäkin ja otin rätin kauniiseen käteeni ja siivosin koko huoneiston. Aivastutti. Pitäisi ihan suursiivota. Joskus. Nyt ovat laukut pakattuina oven pielessä. Tuumana olisi soluttautua täältä maalta ihmisten sekaan. Parit synttäritkin juhlittavana. Siinähän sitä on viikonlopulle ohjelmaa. 

Viikonloppuja. 

4 kommenttia:

 1. Sun viikonloppu kuulostaa kivalle. Ja se vasta kiva on… kotiin tulla, kun on siivottu.

  Hauskoja juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli viikonloppu ja syndejuhlat kertaa kaksi. Se on ihan parasta, mennä kotiin, kun se tuoksuu raikkaalle, siivotulle ja järjestyskin semmoinen kuin sen pitää olla. <3

   Poista
 2. Täällä samanlaiset "voimajuomat" :) Mukava blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä juomat ovat tehokkaita ja kaiken lisäksi hyvän makuisiakin.
   Kiitos Katja. Tervetuloa vaan joukkoon. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)