sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Muistimuspelimus

Me tehtiin viisvuotiaan neitokaisen kanssa muistipeli. Neiti piirsi ja leikkasi, skannaus ja kontaktointi jäi vain meikäläisen harteille. Yhdessä tekeminen oli mukavaa ja tuotoksellista. Ei keretty hirveesti satsata ideaan ja toteutukseen. Olipahan enemmän lapsen näköistä. Etten mennyt liiaksi säätämään. Kuten tapana. Totesinpahan vaan, että lapsia voisi monessa käyttää hyödyksi. Tässä taannoinkin tuli käytettyä, loistavaa jälkeä tuli silloinkin eskarilaisen kynän jäljestä.

Muistipelin voi toteuttaa niin monenlaisesti, vähällä rahalla.Yks hyvä idis on pilttipurkkien kannet, sisäpuolelle vaan kuvat ja avot, valmista. Tai jos haluaa suihkia maalia kansiin ni saapahan vähän kivemman näköstä. Täsä taloudessa vaan ei kerry jostain syystä pilttipurkin kansia, joten olen joutunut mankumaan niitä tuttavilta. Saalis on vielä laihanlainen. Josko joskus niitäkin tarpeeksi ja saisin taas askarrella. Jee.








Ja joo, muistipelin löysi joku onnellinen pukin kontista, kuten pelin väreistä voi olettaa. Ja rakeisista kuvista, jotka on otettu silloin joskus ku oli pimeää. Enäähän ei ole. Uunna vuonna.

6 kommenttia:

  1. Paljon sää tarvisit niitä kansia? Satoja? :D

    VastaaPoista
  2. Jos ny vaiks sata alkuun :) Oisko sulla ylimääräsiä?

    VastaaPoista
  3. Niitä tulee päivittäin aikas monta (liikaa). En vie metallijätteenä kierrätykseen, vaan alan keräämään niitä sulle. Lähetän sitten kun on tarpeeksi monta kasassa. :)

    Äh. Harmi, kun vasta vietiin valtava läjä kierrätykseen. Keräänkö muuten kaikki vai vain piltin, kun niissä on ruudullinen päällys? Vai maalaatko joka tapauksessa?

    VastaaPoista
  4. Oot huippu! Voisitko oikeesti kerätä? Mietitään sit jotain vastalahjaa tmv. Jeeee.

    Piltin ruudulliset ihania, niitä ei tarttis maalata. Mut ihan kaikki käy, taidan maalata kerta joka tapaukses. *innoissani*

    VastaaPoista
  5. Juu, keräily virallisesti aloitettu! Parit kannet taas lisää tälle päivälle :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)