torstai 5. tammikuuta 2012

Tuoksuavettäkipuatuliaista

Olen pyykännyt, silittänyt ja prässännyt. Kaksi päivää. Silti en ole töissä pesulassa. Voisin kyllä hakea. Koin karmean hajuelämyksen kun aukaisin kuivausrummun joka oli nielaissut höyhentyynyn. Olin unohtanut sen hajun. *Oksennusrefleksi* Muuten puhtaat ja prässätyt lakanat, liinat ja pyyhkeet haisivat älyttömän hyvälle. Kotoisalle, ei varastolle. Tahtoo jo laittaa ne omaan kaappiin, sellaseen ikiomaan.

Hanasta tuli tänään huonosti vettä. Jos tuli se oli keltaista. Isoveli siellä vain kaivaa. Ehkä pikkiriikkisen ymmärrän heitä, jotka ovat olleet monta päivää ilman vettä. Ei oo heleppoo. Mä sain kuitenkin päiväkahvit keitettyä, laitettua silitysrautaan sitä keltaista vettä ja pestyä aimoannoksen pyykkiä. Aina silloin kun vettä tuli. Liekkö puhdasta pyykkiä ja terveellistä janojuomaa. Silti elän.

Suihkautin käteeni hiukkasen jääsprayta. On niin kipee. Ei, en oo niin ahkeraan blogannut jotta jomotus olisi siitä aiheutunut. Syytä en tiedä. Arvata toki voin. Enkä pelaa enää älytristä. Enkä valitettavasti voi hetkeen kutoakaan. Vaikka juuri eilen sain himoitsemaani mini-ontelokudetta. Jota huutelin viime syksynä. Eli heti ei tule siitä viltistä valmista. Eikä varsinkaan pussissa jököttävästä mustasta samaisesta materiasta. Joskus sit.

Koin tänään aikamoisen toisenlaisen ällistyksen ja kummastuksen. Olin aika otettu. Hyvilläni. Mamma toi tuliaiseksi uusimman Texin. Mulle. Enkä sanonut etten olisi tarvinut, vaan kiitos. Kiitos. Miten musta tuntuu että joku on lukenut tätä edellisen postaukseni sydämellä.




Pressan vaalit lähestyy. Mäkin tein omani. Ylen vaalikoneella. Vaikeita kysymyksiä. Neljä eri kohtaa, jokaisessa viisi kysymystä. Sain jokaiseen (johtaja, ulkopolitiikka, arvot ja ihminen) kohtaan eri henkilön. Voittajaksi selviytyi se jota todellakin voisin äänestää, mutta en äänestä. Joko tiedätte ketä äänestätte? Kokeilkaa jollain vaalikoneella (Yle, Mtv3, HS) löytää ehdokkaanne, jos ette vielä sitä tiedä. Muista, äänestämällä voit vaikuttaa. Näin se vaan menee. Ja mua huvittaa, et otin tähän kantaa. En harrasta politiikkaa. Seuraan harvakseltaan, mutta äänestän aina. Vaikutan. Jee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)