maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ajelun saldoa

Sunnuntaina käytiin ajelulla. Toisella oli komiasti järkkäri olalla, toisella pokkari taskussa. Oltiin niin turisteja. Eikä erotuttu porukasta. Se, jolla oli pokkari joutui hyvinkin pian toteamaan että akkua ei ollut tullut ladattua. Tietenkään. Oltiinhan kuvausreissulla. Hehee.


Tänne ehdottomasti pyörän kera.
Ja täyden akun.


Koska akku tuli nopeasti tyhjennettyä otin ja marssin erääseen kadunvarsiliikkeeseen. Ajattelin ihastella ja katsastaa tarjonnan. Tarvitsinhan kuorimaveitsen. Sen varjolla lähti kassillinen muuta kivaa matkaan kun taas kukkaron sisältö jäi heille. Outoa. Heräteostoksia. Niitä joskus tarvii. Jemmaan ostoja.
Enää verhokaan ei ole yksin.


3 kommenttia:

 1. Arvaa mitä?! Musta on tullut harkitsevainen shoppailija. Olen itteeni erittäin tyytyväinen. Muutto autto. Avasi silmät, nyt tiedän mitä omistan. Tarvin parveke kalusteet ja ne ovat tilauksessa. Odotan niitten saapumista. Jee... Mut Hesan reissusta lähti vain kummitytön synttärilahja ja yksi jakku matkaan. Siis voitko kuvitella ja kolme päivää pyörin kaupoissa :) Jakun ostoakin harkitsin yön yli :D

  VastaaPoista
 2. Susta on siis tullut outo. On on. ;) Kyl mäkin tiesin mitä omistan, mutta mutta nää tuotteet vaan tahtoi mulle. Niin kaihoisasti ne siin hyllys katteli mua. Hellyin.
  Ja mitä ihmettä sä jakulla teet. Tähän sopisi taas ensimmäinen lauseeni. Toistanko sen. :D :D

  VastaaPoista
 3. Jep, minusta on tullut outo!! :) Lilla systerikin meinas la-iltana ku oltiin notsikilla, että sä oot välillä hyvin asiallinen ja aikuinen, välillä melekonen teini :) Seura tekee kaltaisekseen... Muuton jälkeen olen jaellut astioita poies.. ja odotan, et jotkut kupit menee rikki, mutta ne on käyttö kiellossa. Inhoon niitä. Kukahan keräis vanhaa unikko mukia?! Sitä paksu reunaista.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)