torstai 15. joulukuuta 2011

Korttiloiset

Hesan reissu oli hyvä - rentouttava. Ja uusia ideoita luova. On sielä tällaselle täti-immeiselle (joka on vuojen päivät asunu omasta mielestään korvessa ei minkään keskellä) paljon kateltavaa ja ihmeteltävää. Ihan oli olo ku ulkomailla konsanaan. Ei lumestakaan ollut tietoa. Mutta ajatella, kaveri hytisi parin asteen pakkasessa kylmyyttään. Kehtasikin. Pohjoisen kasvatti.

Myyjäiset ja markkinat kierrettiin. Pukin konttiinkin löytyi vielä ne viimeiset täydennykset. Jonnekkin taidenäyttelyn avajaisiinkin tuppavuin. Toiset olivat koreina. Minä heiluttelin märän tukkani kuivaksi ja olin olevinani. Sain huvittuneita silmäyksiä, mutta koska kutsua ei pyydetty esittämään oletin avajaisten olevan kaikille avoin tilaisuus. Joo, meikä on landelta. Ja sen huomaa.

Päätin etten tänä jouluna muista ketään kortilla. Eilinen junamatka kaikessa pituudessaan horjutti päätöstä. Josko sittenkin. Tänään teetin kuvat. Ensimmäiset mitkä koneelta löytyivät. Ostin (vihdoin kauan haikailemani) ihanaisen Dymon ja naputtelin innoissani tekstejä. Kun kaikki oli naputeltu, huomasin kurkata valokuvien toiselle puolelle, ja mitä silmäni näkivätkään. Ou nou. Sinne minne olin suunnitellut tekstin jne. oli kehittäessä lätkäisty meikäläisen sukunimi kuvan nimien ja päivämäärien kera vinoon ja väärin päin. Jee. Tartti sit kehitellä ideaa. Ja kappas kappas. Kaivoin kaapin uumenista leimasimen, näpräilin tuhottoman pienien kirjasimien kaa ja leimailin kaikki about viiskytä korttia suoraan kuvapuolelle. Helppoa. Ja mikä ihaninta - tuli pätevä fiilis, oon aina halunnut konttorirotaks. Joo, mut dymon tekstit jäivät käyttämättä. Jospa muistaisin ens vuonna ne hyödyntää kortteihin. Jos teen. Teen kuitenkin. Ja taas aijon tehdä ajoissa. Tietenkin.
Ps. Huomenna aijon lätkäistä tämän blogin ihka ensimmäisen (jospa ei kuitenkaan viimeisen) ARVONNAN pystyyn. Että olkaahan kuulolla jos sattuis kiinnostaa. Itteä jo vallan jännittää tää tuleva!


3 kommenttia:

 1. Oijoi, hienot! Ja jos sullaon vielä paketteja tekemättä, voithan osan niistä dymoista liimata niihin.

  Mullakin on muuten tuollainen leimasin, jolla voi muodostaa pidempääkin tekstiä. Pitääpä kokeilla, on nimittäin ollut paketissaan jo aika kauan:D

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tulla kurkkaamaan millasta räppiä sä joikaat - ja hymy sen kun laajenee korviin asti! I ❤ sun paskartelut ja erityisesti toi asenne!!! :DD

  Asiasta joulukorttiin, tsekkasin että noi minihimmelit tulee ulos noista korteista ja kelasin että kuin se Kusti saa pidettyä ne ehjänä perille... :)
  Upeet on jokatapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos ihanaiset naiset kehuista!

  Kiki, täytynee koristella viel kaikkee mahollista jouluiloa-tekstein, purnukoi, pakettei ym. Voi muuttua vaan aika kliseiksi toi sanonta sillä menolla :)

  Ja Nanainen, tervetuloa tänne. Kiva ku tulit. Mun tää kaikki on kyl hurjan kaukana räpistä tai joikhaamisesta ü Jorinointia vaan. Ja arvaappa, ku et oo ensimmäinen joka nuista joulukorteista huolehtii miten ne perille ehjänä päässöö. Voin kertoo et kortti on kortti, muutama milli on paksuutta kortilla, että jospa Kusti saisi rikkomatta perille. :D

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)