maanantai 27. helmikuuta 2012

Sen seitsemän sorttiaJoo. Mä sain jo toisen tunnustuksen. Hurjaa. Mukavaa.
Mun ihana blogituttavuus sen kauniisti ojensi. Mulle. Kiitos Niina Oiville. Oot <3 Käykääs tekin kurkkii millasta juttuu My järnvägsstationissa on. Vaikututte itekkin! Ei oo toista yhtä Oiv(a)illista. Ei.

Koska mä sain tunnustuksen, se vissiin velvoittaa johkin. Mun tarttis avautuu ittestäni ihan seittämän asian eestä. Teille. En tahtoisi. Mut käsky mikä käsky. Ajattelin kertoa pakkomielteistäni. Hui, löytyykö niitä niinkin paljon kuin seittämän. Katotaas.

No nii, seittämän salaisuutta ittestäni. Pakkomielteistäni. 


Mun tarttee limpata aina ku oon altaan äärellä, vaiks sitten vaan kävisin pesemässä kätöseni. Joskus hävettää ku yleisis vessois tulee limpattua ja sit joku hieno rouva kattoo peilin kautta. Auts. Muuten en limpi.Toinenkin pakkomielteeni liittyy vessan altaaseen, tarkemmin sanottuna hanaan. Olin sit abcin tahi ravintolan taikkapa vieraan vessas, ni mulla on tapana pestä se hana. Kiillottaa. Yäk, ku ne on monasti likaisia. Roiskeisia. Täytyyhän niistä peilikuva sentäs näkyä.


Ja jotta vessasta ei poistuta liian aikaisten, ni mulla on traditiona laskea kyseisen paikan kaakelit. Siin istuessa. Järjestelmällisesti. Kauhee homma. Ensin vaakaan ja sit pystyyn. Silti en osais sanoo hetken päästä paljoks niitä oli. Edes kotonakotona. Vaikka ne on tullut laskettua tuhansia kertoja. Varmastikkin.

Sitten tienviitat. Mun tyyli on mielikuvakirjoittaa ne uusiks. On muutes hyvä ajanviete autoillessa. Tienviitathan ovat pölkkykirjaimilla kirjoitetut. Ja hirveetä kui monesti pitää kynää nostaa. No, mä koetan sen saman kirjoittaa mahdollisimman vähin kynän nostoin. Mielessäni. Rasittavaa.


Autoillessa mä mielikuvajumppaan tai oikeammin lennän. Jokaisen katulampun kohdalla hyppään ja laskeudun alas tolppien puoles välis ja het nousen ilmaan jne. Ihan kuin Nalle Puhin Tikru. Sit viel ku tää tapahtuis oikeessa elämässä ees jotenkin sinnepäin ni ois aika makeeta. Että mä jumppaisin.


Kuva pöllästy täältä ja muokattu ite.
Silmälasit on mun päähänpinttymä. Ei, ei mul oo niitä eikä varmaan tule olemaankaan. Mut sellaset on usealla toisella. Ja voi ku niitä on monenlaisia. Hienoja ne on. Niitäkin mä piirrän. Ajatuksissani. Siin keskustellessa. Ihan pokkana. Mut mä en tiiä, osaisinko siirtää kakkulat paperille yhtä hienosti, ku osaan aivolohkoissani niitä työstää. Tarttis kokeilla.


Vimppa paljastamani pinttynyt tapani on tarkistaa laukusta useaan otteeseen että varmasti avaimet ovat siellä. Ja kännykkä. Vaikka justiin olisin molemmat sinne tipauttanut on silti tehtävä varmistustoiminto. Ja varmistustoiminnon varmistus.Nymmä googlasin sanan pakkomielle. En mä ihan tästä puhunut. Ehken ihan oikeeta sanaa keksinyt tavoilleni. Mitä nää sit on. Kertokoon kuka tietää. Nää ei oo ahistavia juttuja. Tapoja vaan. Eikä kuiteskaan ihan aina tapahtuvia. Usein kuitenkin. :D

Dodii, tää tunnustus tarttis jakaa monelle. Oivin mukaan ihan viidelletoista blogistille. Mä oon nihkee näissä. Ehän mä tiiä ketä tätä lukee. Niin no lukijaks ilmoittautuneet sentäs ehken joskus. Tiiä häntä. Eli mun on hirmu vaikeeta heittää tää eteenpäin. Monella tää onkin jo käynyt. Mää vaan sitä että jos tahtoo tän ottaa multa vastaan saa kernaasti ottaa. Kysymättä erikseen lupaa. Oo vaan niin hyvä! Ku otit.

Kerro säkin sit tästä näin. Kiität blogistia jolta tunnustuksen sait. Kerro vuolaasti tai vähemmän vuolaasti sen seitsemän juttua itsestäsi, vaiks salaisuuksistasi. Ja vimpaksi sinun tulee jakaa tämä tunnustus viidelletoista. Helppoa. Luulis niin. Ha haa.


9 kommenttia:

 1. :D Oot sää kans!
  Nää on hulvattoman hauskoja! (en kyllä oo ihan varma tuosta limppaamisesta, että mitä se on?)
  Mulla on tuo hanan pyyhkiminen myös joskus agendana. Hyvä huomata, että en ole ainut pöljä tässä maailmassa. ;D
  Mulla on muuten tapana, laskiessa mielessä mitä tahansa, naksuttaa hampaita ja liikuttaa varpaita -yhtäaikaa juoksevan numeroinnin tahtiin. Jos en sitä tee, en pysty laskemaan.
  Ja tuo laukun tarkistus. Joo-o. Plus kaikki muut tarkistamiset. mOnta kertaa. Aina.
  Nappaisin tämän, mutta tunnustelin jo saman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Ti, eiks teil limpata / limpitä? Räkästäänkö sitten? Mä limppaan ku mä sylkäsen. :D
   Hahaa, hyvä että meitä on muitakin. Outoja tapoineen. ;) Toi hampaiden naksutus ja varpaiden liikutus on kyl ihan yliveto!! Tahtois nähä! :)

   Poista
  2. Kyllä mää ihan sylkäsen :D

   En ees kehtaa kaikkia oudoimpia tapoja kertoa... ;)

   Poista
 2. hehei, Maya on taas täällä!

  Määkin muuten lasken kaakeleita. Meidän vessan pyykkikaapin alla on kuusi ja puoli :D Ja myös minä tarkistan moneen kertaan, että avaimet ja puhelin ovat mukana. Ja käyn katsomassa, ettei hella ole päällä ja painan jääkaapin ovea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooon, oon. Heikolla signaalilla täällä mennään. Ei oo oikein yhteyksiä kunnollisia. Sitä ku asuu nii maalla, nii maalla!

   Jes. Mukava kuulla etten oo ainut kaakeleiden laskija. Puolikkaat kaakelit on ärsyttäviä laskutoimituksissa. :D Mut hei pk:n altakin oot nähnyt laskee, wow. ;)

   Ja niin mäkin tarkistan kaikkee. En niinkään kotioloissa, mut oudommissa ympyröissä ja työpaikalla.

   Poista
  2. Hei on siellä meidän pyykkikaapin alla enemmän kuin kuusi ja puoli, piti sanoa, että leveys on sen verran:D

   terkkuja töistä, olen lähdössä kun olen ihan poikki, mutta bussi ei koskaan tule tilauksesta ja nyt pitää odotella...

   Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 3. SINÄKIIII! Luulin olevain ainut pikkasen neuro...hähää ;) Katos kun määt jynssään meitsin kaikki hanaat ja aina. Ja kaverien luona, salaa. Tiätty. Saippuaaki trööttään. Ja tajusin yhtenä linnunlauluaamua sen. Siiri teki samaa. Tuijotin ja täät huikkaa "mitäää, siis näiHÄN pitää tehä?" LOVE


  LIMPPAAT? Samma på Pori? Ongit? Limppu? HÄÄÄÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO JOO, mitäs me hanan puunaajat!! Ja totta ihmeessä saippuan kera. SALAA. Mites se menikään et ei omena kauaks tipu, hyvä Siiruska.

   Siis tä. Limppaa on tietty sylkästä. Sellanen vähemmän kaunis mälli. Räkämälli. Jos nyt sattuu irtoo. :D En osannut kuvitellakkaan etteikö limppi/limpata olisi täysin yleinen sana. Ti:kään ei tiennyt. Voi teitä! Ny tiiäette. Väännäs se poriks. Tahtoo kuulla. Kyllä sulla sille on lähes yhtä hyvä sana ku mun limppi! ;)

   Poista
  2. Siiri on tosi hyvä tipu, tippunus just oikeen :D

   Klimppi-sana on sileen tuttu, et se on joku ööö palanen, liittyy räkään?
   Jaa mut olihan Klimppisoppaakin? Se ei liity räkään, eihää. Se on muuto vaan puistatus. Onhaa? Nyttö tuli ihan senasokeus. Eiku sana.
   Hää.
   Sylki, seljempi, syljin? Joo, täällä tuo nuoriso sylkee ja tauotta ja kauhiaa kattoo, voe yrjö kolmas. Olis _muksempaa_ sanoo et "ne limppaa". Ältsin fun sana! Mutte itseaskas olis peremp jos neet ei tipauttelis sielt suustaas mittee märkää ja venyvää kiiiiiiitsaaaaa ; )

   Näin siis Poriis. Tilannekatsaus a'la sylkirauhanen over!

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)