sunnuntai 30. syyskuuta 2012

pulla on hyvvää

tässä talossa tämän tätsykän aikana ei ole tuoksunut pulla. tuore sellainen. tai siis aito. pirkan pakastepullia lukuunottamatta. nekin ovat hyviä. 

no, nyt sekin seikka on korjattu. ja kyllä tuoksui. että tuulettaa piti. naapurin miehenköriläskin nuuhki ihan selkeesti kademielin ilmaa ja ois varmaan niin tahtonut tuoretta. pullaa. eipä saanu. mä sain. söin usiamman. 

mamma (tuli) leipo(maan). 
tyärellensä. 

pakaste kiittää. 
ja luut pysyvät piilossa. 


eipä taida olla tuoreen (voisilmä)pullan ja kylmän maidon voittanutta. 
paistoi se lihaisiakin pullia. 
olivat nekin maistuvia. 
nii, syö tää täti salaattiakin. 
ettei vaan pullaa. 
just joo. 


" Pulla päivässä pitää lääkärin loitolla. "


- Tosi on, sanoi Pilli. 
- Ihan tosi, vahvisti Pulla. 

(Pekka Töpöhäntä ja Maijan kruunu)


2 kommenttia:

 1. Ihana mamma. Sinne asti tulee leipomaan. Kuinkahan kauas sun pitäis muuttaa, ettei tulisi leipomaan?!
  Tuliskohan kyseinen mamma leipomaan minunkin pakastimen täyteen?! Sinne ei nyt kovin paljon mahdu niin olisi aika helppo nakki :) Ihan vain vieraita varten pakastimessa pitäisi olla jotain. (paitsi minulla on kämppis, joka tyhjentää sen sitä mukaan :))
  Minulla on ruokapuoli sen verran hyvällä mallilla, että kun tarvikkeet ostaa niin T tekee minulle viikon ruuat. Menen tänään hakemaan eilistä tilausta :)
  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulis se varmaan ulukomaillekki. ja kait se vois sullekki tulla parit pulla pyöräyttää. harvoin vaan ajelee sun asutuskorkeuksille. mut hei, pyydä sitä, tulee kyllä ja mä kans. :)

   sulla on kyllä hyvin pullat uunissa! että oikein ruokalähetystä. kaikkea kanssa. mä syön töissä. kotona juon kahvia ja pureskelen ruista. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)