torstai 13. syyskuuta 2012

Siivouspäivä,

 jotta lauantaina Habitareen.7 kommenttia:

 1. no Hiddo! Mä sunnuntaina. Olisitsäää siellä yötä ni sitten meet voitas niin kaverii ;) hohoo, no joo

  Oikke mukavaa pörräilyä!

  VastaaPoista
 2. No johan ny!! Mä katon josko yöpyisin aseman penkillä tai jossain tunnelissa. Oon kuullu, että suuressa maailmassa (stadissa) sellastaki tehdään. Aika jännää sellane yöpyminen. Mut jos en uskaltaudu sellaseksi, ni toivotan ma sullekkiii mahtipörräilyjä. Mä jätän sulle jonnekki terkut, vaiks vessan oveen. Hehee. ;)

  VastaaPoista
 3. Eheeh,
  Plääni on tää, sä jumppaat ittes johkii risaing- mööpelin taakse, ineen, alle. No joooopas! Jos soot valkannus sen alituksen - nyppäses sunnuntaina kaikkii siniset lahkeet omaavii pilleij, ihan saleen me nähhää!!!!!! Suuri&mahtiva irea, tsädäng, HehkuuLamppu ottassain, varma ku paha vegenakki.


  Peeässät. Peitoks jottain ihan törtsyn kallista!!! Eväät kansse. SuklaataVai. Kih

  VastaaPoista
 4. ...tosiin, sana olis kova jos ottasit tussin megeen (jos tuot plääni ei muga kelepaas;)), jätä jälkes vessaan. Siis tussin... Kjäh

  Mä etin mayawasheret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, ettei olla samana päivänä, mäkin meinaan vetää samanmoiset housut ja tiiät kyllä mikä kledju roikkuu kaulassa. Pian olis sullahii, oltais ihan samiksii.

   Mä niin tiiän minkä peiton alle kääriydyn. Piiloon. Jos silmäsi osuu peitteeseen, jonka mahtihinta on 2079€, moon sielä. Onks se tarpeeks hintava. Musta kamalan. Sielä mä sit oon ja öllötän. Ihan salaa syön kark- ei ku evästä. Jätän sinne sulle ainaskin terkut. Muista kattoo. Hehee. Jos tämäkin hieno idea jää toteuttamatta, otan takataskuuni, niiden sinisten, mustan permanent-tussin. Jee. On sullaki sielä jottain tekemistä, kuten ettiä jälkiä.

   Poista
 5. Voisit kattella mulle kaikkee kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joo, tulukeepa ite sieltä menoon mukaan.

   No mutta oukki doukki, kattelen sillä silmällä (millä lie). :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)