torstai 11. lokakuuta 2012

kop kop koo markettiin

Hejsan alla. 
Täällä laiska kaupassa kävijä. 
Miten se onkaan niin vaikeata. Käydä kaupassa. 
Teen kun saan napattua itteäni niskasta kiinni viikon ostokset kerralla. Monasti en vaan ymmärrä paljonko ja mitäkö viikossa tarvii. Jotta jaksaa. Jääkaappi huutaa eioota. Kuiva-ainevarastokin kaipaisi täydennystä. Näkkärit hoi, minne te aina katoatte. 

No, onneksi on pakastimet. 
Joskus olen ollut viisas ja ostanutkin sinne. Jotain. Leipää. Kasviksia. Lihaa. Oha sielä parit leipomuksetkin. Mamman pullat. Ja Pirkan pullat. Harmi, ku maitoa ei voi pakastaa. Täten välttyisi lähes kokonaan kaupassa käynneiltä. Ku ostais litroittain tölkkejä pakkaseen. Hmmm. 

Siellä tyhjässä jääkaapissa kuitenkin tönötti vanhaksi menevä croisanttipurkki. 
Paistettavahan se oli. 
Jottei menisi vanhaksi. 

Iltapalalle...


On siinä joitain etujakin. Ettei käy liian tiuhaan kaupassa. Jää kaik herkut ostamatta, joten vatsamakkarat eivät kasva. Ei, eivät ne kasva, jos vain mielikuvaunelmoi. Karkista. Keksistä. Joka tapauksessa, olen äärimmäisen huono mielikuvasyömään. Koska vatsamakkarani kasvavat tai eivät ainakaan pienene. Jossain jotain mätää. On. 


Oottaks´ te reippaita kaupassa kävijöitä? Käyttekö usein vaiko kerralla viikon ostokset? 4 kommenttia:

 1. Täällä toinen äärimmäisen laiska kaupassa kävijä :) Vaik sale on naapuris. Meil ei oo myöskään koskaan mitään syötävää, tai aina edes maitoa. Joutuu mustana juomaan kahvin. :/

  Mut tänään oli kiva ylläri, systeri oli hakenut leipomosta mm. munkkia. Join töistä tultua munkki kahvit ja ny taijan juoda ja syödä maidon kera :) Ei pääse vatsamakkarat karkaamaan naapuriin. -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis liian lähellä. Sale. :) Mä en keitä kahvia, jos maito on ihan slut. Silloin saan luvan olla ilman, laiskamato.

   Njam, mäki tahon munkkia. Erityisesti Sen leipomon. Oih. :)

   Poista
 2. Mä taas olen reipas kaupassa kävijä. Sunnuntaisin tai maanantaisin käydään kaupassa ja kerralla ostetaan viikon ruoat. Viikonlopun aikana kirjotan viikon ruokalistan ja sen pohjalta sitten kauppalistan. Heräteostoksia tulee paljon vähemmän, kun käy vaan kerran viikossa kaupassa ja onhan se helpompaa, kun ei tartte joka päivä miettiä että mitäs tänään söis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuulostaaa kyllä hyvälle, tehokkaalle. Lista olis ihan huippu juttu, sekä ruoka- että kauppalista. Kuka ny sielä kaupassa muistaa onko sokuria, jauhoja, margariinia, pottua ym. Tarttee munki kunnostautua.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)