keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tahtoisin

Minulla on hyvin asiat. 
Ja näin on hyvä. 
Totean. 

Ja silti tahdon. 
Oman kodin. 
Muun muassa. 

Se on muuten ihan typerää. 
Että täällä. 
Saa maksaa vanhasta rähjäisestä kunnon remontin tarpeessa olevasta asunnosta saman, kuin Suomen vyötärön korkeuksilla uudesta muuttovalmiista kodista. Ihan epäreilua. 


8 kommenttia:

 1. Asuminen on kallista. Ymmärrän sun tuskan. Me asutaan etelä-suomessa jossa joutuu rempattavista perheasunnoista maksamaan saman minkä vähän ylemmillä korkeuksilla ihkauusista "kartanoista". Ihan epistä.

  Hienot taulut. Mäkin illalla askartelin samanlaisen ison(harmi kun mun silkkipaperi ol ryttynen.( ja pieni lähti just tilaukseen kun sun kuvat näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on epistä.
   Mutta tää vuokralla olokin joka kuukausi kirpaisee. Sillä summalla nimittäin mukavasti maksais pois lainaa. Mutta ku ei tiiä mihin sitä asettuu isona. :) Että kandeeko ostaa nyt vai heti. ü

   Kiitos. Saitko askartelus loppuun? Sehän voi olla kivakin ryppyisenä, rypistä vaik lisää, ni hyvä tulee tai sit pyydä uus mekolta. Toi taulun ja tapetin juliste on kyllä ihan mahti. Kiva, että kuvastani inspiroiduit tilaamaan sen.

   Poista
 2. No sepä se! Ja sitten sukulaiset ihmettelevät vielä, miten me asutaan niin ahtaasti. Tsih.

  VastaaPoista
 3. Samoista asioista ollaan tuskailtu me täällä pk-seudulla. Kallista on kaikki! Eikä tilanne varmasti parane yhtään. Hei, tulin tosiaan vastavierailulle blogiisi. Kivan näköistä on. Tykkään! Saanko heti udella mistä tuo vihreä tyyny on?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva ku tulit. ü ja tykkäät.
   elo on kallista. mutta mukavaa. ku jaksais vaan olla valittamatta ja tyytyä tähän. keväisin vaan pukkaa, oman asunnon kaipuu ja materian hinku. tuttua?
   vihree tyyny on ikeasta eurolla. ei varmaan enää saa. tuon saat, jos tahot.

   Poista
  2. Luopuisitko siitä? Se sopis täydellisesti meille:). Mitä mä jäisin sulle velkaa?

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)