torstai 11. heinäkuuta 2013

Suunnitelmat



Eka lomaviikko alkaa olla taputeltuna. Joka aamu on noustu kukon laulun ihmisten aikoihin, herätyskellon kera. Ensimmäisenä virallisena loma-aamuna herätyskello huusi kello kuusi reikä reikä tämän illan virkun aamun torkun korvan juurella. Auts. Kirjoitin erääseen yhteisöpalveluun jotain mätää asiassa olevan. 

No, on ollut siis menoja. Mutta ovathan ne menot olleet mukavia sellaisia. Shh, ollaan ihan hiljaa pankkitilin menoista. Väistämätön tosiasia, että loma-aikana paraskaan tilikirjuri ei pysy kuvioista selvillä. Niistä menoista. 

Tänään noustiin etelästä ylämäkeä reipas puolituhatta kilometriä. En ajanut lainkaan. Oli väsy. 

Kolmen tulevan viikon suunnitelmat suhteellisen selvät. Taidan tarvita jatkoaikaa, jotta kaikki tulee treffattua ja koettua mitä ajatuksissa olikin. 

Aivan kuin olisin joskus jostain kuullut, ettei ole hyvä tehdä liikaa lomasuunnitelmia. Olisi hyvä vaikkapa vain maata. Olla. Jep, laitan kalenteriin. Yksi päivä vaakatasossa auringon alla. Jihaa. Otan virtaa. Synkän ajan varalle, josta ei toki vielä tule puhua lainkaan. 


6 kommenttia:

  1. Jos ei oo riittävästi tekemistä, suomen kauneimmasta kaupungista löytyy sysse ja 20 tyhjää pahvilaatikkoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan sysse. Onneks olitta ehtiväisiä ja mä voin jatkaa lomailuani täällä ei aivan suomen kauneimmassa kolkassa, melkein kyllä. ;)

      Poista
  2. Lomalla tulee kiirus ;) Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään, oli se lyhyt tai pitkä.
      Kiitos samoin teille jatkoja mukavia.
      Täällä kylmä ja sataa vettä. Uhmaan sitä ja olen shortsisillani, vaikka tekisi mieli vetää villasukat jalkaan. :)

      Poista
  3. Minä en ollut aikonut vetää koko loman aikana farkkuja jalkaan. Olin aikonut olla sortseilla ja topilla koko loman ajan. Niin vain minäkin jouduin luopumaan sortseista toissa päivänä. en tarennut enään. Ulla ja Tapio olivat villasukissa, mutta vielä minä uhmasin pitämällä varpaat paljaina. Niin lomalla ollaan ja kivaa on. Rita kyllä ehdotti, että muutetaan koko poppoo lämpimään. Se jää mietintään. Ole vain sortseilla, mutta älä silti vilustuta itseäsi! Lämmintä loppulomaa! terkut Aino-kummilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä täällä vielä sinnittelen shortseillani, mutta arvaappa vaan mitä teen, no, neulon villasukkia. Lyhyistä lahkeistako lie johtunut äänihuulten karheus ja rohina, laitoin kyllä sen piikkiin, että ahkera lomalla sairastaa. Mukavampi selitys, kuin ittensä vilustaminen. :)
      Minäkin voisin isäpapalle ehdottaa, josko mekin lämpimiin, koska tekin. Juu, niin on ennenkin lupia kysytty, kun muutkin saa, miks me ei koskaan. Että nähdään niissä lämpimissä! :D
      Kiitos samoin, aurinkoa päiviisi.

      Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)