tiistai 6. elokuuta 2013

Telineet

Lomalla värkkäsin keväällä löytämistäni vanhoista parin euron löydöistä uutuuttaan hohkavat telineet. Heitin vanhat homeiset lastulevyt telineiden päältä vekeen, hioin telineistä ruosteet ja pesin renkaat kiiltäviksi. Sprayasin telineet kiiltävän mustiksi. Ostin kakskytä milliset koivuvanerit ja purkillisen mehiläisvahaa. Halusin vahan voimin säilyttää vanerin pinnan lähes muuttumattomana. 

No, eihän se sitten mennytkään kuin siellä kuuluisassa Strömsössä, jonka aihealueesta löytyy muuten mainiot facesivut, ihan vain välihuomautuksena. Vahasin siis vanerit ja niistä tuli suureksi harmikseni likaisen harmaat. Haisikin niin hunajalle, että pahaa teki. Elättelin vielä toiveita, että josko aamulla vahan kuivuttua olisivat kuin simsalabim kauniin koivun värisiä. Eivät olleet. Ja haju oli sietämätön koko varastossa. 

Kova tuuletus päälle, hiominen ja soitto isäpapalle, toisko jotain valkoista maalia töistä tullessaan. Toihan se, monenlaista. Maalasin kolmeen kertaan, ensin pohjamaalilla ja sit Empire kalustemaalilla. Hyvät niistä tuli. Vaikkakaan ei alkuperäisten visioiden mukaiset. Keksisipä vielä paikan noille. Miksi niitä onkaan kaksi, identtistä.

No, kun halavalla sai. 


8 kommenttia:

 1. Joo melkein ilmaisia olivat. Hienot niistä tuli! Tuntuu kivalta, että olet taas tuossa "naapurissa". -ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl niin tyytyväinen noihin.
   Nähdäänpä joku päivä. :)

   Poista
 2. Kylläpäs oli vaivansa väärti. Hieno lopputulos kerrassaan!

  VastaaPoista
 3. Tulipa komeet! Tuun joku vkoloppu katsastamaan ne ja tuon yhden huonekalun lisää ;)
  -keira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks jee. Tuu vaan. Vaik heti tänä vkonloppuna. Täytynee loihtia sille yhdelle paikka, pitää vissiin rymsteerata. :D

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)