keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Projekteja
Viileitä iltoja. Kirkkaita aamuja. Taikka. Valtaisia sumuverhoja. Sateettomia päiviä. Aurinkoa yllin kyllin. Muuttuva luonto. Värikylläisyys. En keksi valitukselle aihetta. 

Sisällä keskeneräisiä projekteja. Kodin lattioilla lepääviä esineitä, asioita ja lakkapurkkeja. Pestyä pellavaa kastemekoksi. Maalisia käsiä. Uuden kehittelyä ja vanhojen päättelyä. Ei saisi aina aloittaa uutta. Mutta minkäs teet. Himolle uudelle. Se aina. Voittaa. Ja mieli kiittää. Kädet eivät ehkä niinkään. Kylmägeeli pelastaa. 

Syksy on projektien aikaa. 

12 kommenttia:

 1. Täällä kanssa syyhyää sormet jos jonkinlaista projektia - pitkästä aikaa. Tuntuu vain siltä, että en saa oikein mitään aloitettua, kun tehtävää on niin paljon! Lisää tunteja päivääni. Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ostan kans, jos löydät mistä ostaa. Tunteja. :)
   Mä taas kyllä aloitan paljon, mutta jostain syystä en vie läheskään kaikkia loppuun asti, ainakaan aikoihin. Vaan aloitan aina uuden, kivemman. Monta projektia päälletysten. Sitä on mun elämä. Keskeneräisyyttä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katja!
   Itsestä tuntuu, että jumitan paikallani sisustuksen suhteen. Kunhan pari projektia joskus tulevaisuudessa valmistuu, niin ehkä kehtaan kuvata myös paria muutakin seinää, kuin aina vain samoja täällä. ;)

   Poista
 3. Oi oi, ihania kuvia sulla kaikissa näissä syyskuun postauksissa. Ja kiva kun olet taas bloggailemassa. Mulla ollut myös hiljaiseloa blogissa tai ainakin harventunutta postaustahtia. Olisi se kiva tuntea taas innostusta sisustukseen ja bloggailuun, mutta ei tällä hetkellä ole aikaa tai puhtia. Työkiireet vievät meikäläisestä voiton. Marraskuussa loppuu työt ja toivottavasti myös kiire!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Niina, kiitos sanoista noista. ♥
   Kyllä se taas jostain nousee sinullakin, innostus kaikkeen tähän. Kunhan työkiireesi helpottavat. Marraskuuta odotellessa. Kaikkea hyvää siihen ja sitä edeltävään aikaan. Voi mainiosti kiireen keskelläkin.

   Poista
 4. Niin on. Syyskuu ihan parhautta. Mieli täynnä juttuja, mutta kädet ei pysy mukana. On taas niin <3 kuvia että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs myö syssyn lapset. Hehee. Tarmoa täynnä. Löysin eräästä laatikosta täyttämättömiä tonttuparkoja, hih. :D
   Kiitos Piiaseni. ♥

   Poista
 5. Niin ihania kuvia!! Tykkään raikkaasta sisustustyylistäsi! ..ja sun kirjoitustyyli on hauska...mukava lukea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Martta kauniista kehuista, lämmittää kovasti. Käyn hitaalla nykyisin postausten suhteen, niin kuin näkyy, ettei näy. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)