torstai 30. lokakuuta 2014

Tokavika
Se on lokakuun tokavika. Ja tänään paistoi aurinko. Niin, etten yövuoron jälkeen olisi malttanut nukkua lainkaan. Matalalta paistava aurinko inspiroi kaivamaan pölyttyneen kamerani esiin. Se oli jotenkin tutun tuntuista. Räpsiä kuvia ja etsiä kivoja kuvakulmia. Ei niinkään kameran valotukseen liittyviä säätöjä, joita en taida. Vieläkään. Oli se myös vallan silmiä avaavaa, ettei talossa ole siivottu kunnolla aikoihin. Kai sen paljasti myös aurinko. 

Pitäisi tehdä lista. To do. Ikkunan pesuista lähtien. Katonrajaan aika ajoittain ilmestyvien hämähäkkiseittien poistoon saakka. Mutta kun elämä tarjoaa paljon kivempaakin tekemistä, niin ainahan voi siirtää asioiden tekemistä. Myös listojen. 

Aurinko olkoon armollinen tästä lähtien. 

8 kommenttia:

 1. Tänään oli kyllä tosiaan kaunis auringonpaiste. Niin se on to do-listan tekeminen siirtynyt täälläkin ;)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan. Kiva kuulla, etten ole ainut tekemisten eteenpäin siirtäjä. Heh. ;)
   Kiitos samoin sinulle Marru!

   Poista
 2. Ihanaa kun muutkin miettii To Do listaa! Itse ihan tuskastun tekemisen kanssa kun aika vaan ei riitä kaikkeen mitä pitäis tehdä ; ) Ihania kuvia ja ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Mulla eniten tuskastuttaa, etten tartu toimeen, kun aikaa olisi vaan keksin jotain muuta, kuten virkkuukoukun heiluttelemisen tai vastaavan.
   Voi kiitos Tiina. Tule toistekin, jospa saisin luettavaa tekstiäkin aikaiseksi tulevaisuudessakin. :)

   Poista
 3. Ikkunat on pesemättä täälläkin. Suurin osa. Kaipaisivat kovasti pesua, kun ulkona näyttää lasin läpi katsottuna aina sumuiselta. :D Minusta ei tosin ole enää ikkunanpesijäksi, joten homma jää miehen harteille. Eli toisin sanoen siirtyy keväälle.. Ainiin, mutta sitten on vauva ja kaikki. ;)

  Ihania kuvia - tykkään teidän kodista hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin hyvä syy jättää ikkunat pesemättä.♡ Täällä syynä laiskuus, sumuverho lähteköön täältäkin viimeistään keväällä. Ellei omasta toimesta, voisin kutsua siivouspalvelun, kjeh. :D

   Kiitos paljon Maru. Olisipa tämä oma, niin voisi tehdä isompia muutoksia huusholliin.

   Poista
 4. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)