sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Muutto

Viikko uudessa kodissa on vierähtänyt varsin makoisasti. Sohvalla ihmetellen ja ihastellen. Puulattian maalattua tuoksua. Valkoisia seiniä. Vanhoja ruutuikkunoita. Uutta keittiötä puhumattakaan kylpyhuoneesta. Joka on pikkuinen. Mutta täydellinen laattoineen ja uusine kalusteineen. Ostin sinne myös uuden pesukoneen, koska vanha veteli jo vallan viimeisiään edellisessä osoitteessaan. On ollut ilo pyykätä. 

Mutta juu, eli iso yli kahdeksankymmenen neliön rivari muuttui viidenkymmenenkahden neliön kerrostalohuoneistoksi. Komeroiden määrä tippui kahdeksasta kolmeen. Ikkunoiden määrä väheni niin monella, etten osaa edes laskea ja siltikin valoa on riittänyt täällä mainiosti. Tumma laminaattilattia korvaantui vanhalla lautalattialla, jonka kiiltävän harmaa pinta ensin säikäytti, mutta viikon asumisen jälkeen jo oma peilikuva siinä naurattaa. 

Muutto kävi viikko sitten perjantaina ripeästi. Kuvittelin, että koko viikonloppu muutetaan. Mutta elähän mittää, kun oli niin reippaita muuttajia, jottanotta nukuimma jo heti lauantain vastaisen yön uudessa kodissa. Nukutti muuten hyvin. Ja lauantaina porattiin uuden karheita maalarin valkoisia seiniä iskuporakoneen voimin ja iskettiin taulut ja hyllyt seinälle. Mitä sitä ihmettelemään. Mikä minnekin. Vaan tuumasta toimeen. Eikä täällä niin monella tapaa voi huonekaluja pyöritelläkään, jotta harmittaisi väärään paikkaan poratut ruuvinkolot.  

Täällä näyttää jo siis varsin kotoisalta. Mutta makuuhuone. Se on täynnä laatikoita. Käsityötavaroita. Joille ei ole sijaa majatalossa. Täytyy joko hävittää (en hävitä) tai ostaa kaappi. Kaunis. Mutta muutto vei talouden lähes konkurssin partaalle, joten on kestettävä sitä kattoon kohoavaa tavararöykkiötä uuden makiasti nukuttavan sängyn vierellä. Vanha sänkykin majailee pystyyn nostettuna makkarin nurkassa. Ei ole ottajia, joten kai se on raahattava kaatopaikalle. Kummaa. 

Ja ups, meinasin unohtaa. Tämä ei ole oma. Vaikka siltä tuntuukin. Johtuneeko siitä, että näin asunnon remppavaihetta ja sain olla mukana viimeisessä silauksessa valinnoillani / hyväksynnöilläni. Joka tapauksessa. Kiitollisen onnellinen. 

13 kommenttia:

 1. Näyttääpä upealta! Ja tuo lattia! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ani. Tuntuu myös. ♡
   Toi lattia(n sävy) päivä päivältä mielekkäämpi.

   Poista
 2. Oooh! Onnea uuteen kotiin! Näyttää just hienolta :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ti. Näyttää just siltä miltä pitääkin. Eli multa. ♡

   Poista
 3. Mahtava ja ihana! ♡ kyllä siellä kelpaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Martta, kiitos, kyllä täällä kelpaa elellä ja olla. ♥

   Poista
 4. Oho - olipas tehokas muutto.

  Mielettömän kaunis lattia !! Onnea uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä tehokaa muutto, mutta sen jälkeen onkin vähän hommat jääneet kesken. Voi säilytystilan puute.

   Mustakin se on jo huippu!
   Kiitos, onni on asua täällä. ♡

   Poista
 5. Vau, ihania kuvia.. Kaunista ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Amanda.
   Käyn toki, kiitos kutsusta. Mä en vaan oo enää kovin aktiivinen blogimaailmassa, jää muidenkin blogit lukematta ja tää oma on varsin kehnolla pidolla ollut jo kauan.
   Voi kiitos samoin aurinkoa päiviisi!

   Poista
 6. Aivan ihanan näköistä! Tuo lattia! 😍 ollaan myös haaveiltu puulattiasta! Yläkerrassa se taitaa ollakin siellä alla.. Ainakin kuvissa tuo kiiltävä näyttää täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Reeta.
   Puulattiasta olen aina pitänyt / himoinnut, ton maalin kiiltoaste oli vaan ensin kaikkea muuta kuin mua, mutta kas nyt, sehän on jo tosi kiva. Peili lattialla. ;) Sävy on täydellinen ultravanhaan taloon.
   Kaivakaas ihmeessä se yläkerran lattia esiin! Puulattiassa on sielua. ♡

   Poista
 7. Did you know there's a 12 word phrase you can say to your crush... that will induce intense feelings of love and impulsive attractiveness for you deep inside his heart?

  Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, idolize and guard you with his entire heart...

  ====> 12 Words Will Trigger A Man's Love Response

  This instinct is so hardwired into a man's brain that it will drive him to work better than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

  As a matter of fact, triggering this dominant instinct is so binding to achieving the best ever relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll soon notice him open his heart and soul for you in a way he never experienced before and he'll see you as the only woman in the world who has ever truly tempted him.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)