torstai 21. helmikuuta 2013

Helpot lahjaompelukset

En ole vieläkään nappisilmän synttäreillä. 
Koska sairastuivat enkä juuri nyt tahdo tautia osakseni. 
Joten kassin mukaan ehdin tehdä muutakin. 

Vaivatonta. Helppoa. 
Pienistä tilkuista. 

Tiedättekö. 
Hernepussit ovat oiva vieminen lapsiperheeseen. Olen joskus tehtaillut niitä tusinoittain. Ja kaik on mennyt. Ja paljon laiva on lastattua leikitty. Muutakin kivaa. Kaikenlaiset pehmot kelpaavat lapsille. Vaikkapa unikavereiksi. Ja tuosta kassista sen verran, että täytyyhän jokaisella neidillä toki herran aluillakin olla kauppa- tai kyläilykassi. Täytyyhän.  
Pienet mekot ovat myös nopeita tehdä eikä kangastakaan tarvita kovinkaan paljoa. Olenkin tehnyt lahjoiksi ja viemisiksi lukemattomia mekkoja. Tällä erää neljä mekkoa odottaa paketointia ja posteljoonia. Huhuu missä paketointiapu viipyy? 

Mitä te teette, jos saatte yllärikutsun eikä kaapissa ole mitään eikä kaupan kautta voi mennä? 
Ovatko omatekemät tuotteet sopivia lahjoiksi? 
Mielipiteitä? 


5 kommenttia:

 1. ehdottomasti parhaita viemisiä ja kelpais omillekkin tytöille tuommoiset lahjukset..niin ihania!.:)
  Martta

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja olet tehnyt! Kyllä on onnekas lahjansaaja. Mä olen jotain lahjoja tehtaillut virkkaamalla viime tinkaan kun olen ollut varma vastaanottajan mausta, mutta aika vähän. Jotenkin tulee vähän nolosteltua omia juttuja ja tuntuu että niistä tulee vaan lahjansaajalle riesa jos ei osu täysin nappiin. Itse saatuna, mun mielestä omatekemät lahjat on parhaita - silloin kun siellä on se aito ajatus takana.

  VastaaPoista
 3. kiva kuulla, että tykkäisitte ja arvostaisitte. petra, oon niin samaa mieltä, että tulee (turhaan) nolosteltua omatekemiä lahjoja. aina miettii riittääkö se vai tarvisko hankkia kaupan hyllyltä jotain lisää. mutta oikeesti ei tarvii. omatekemät ovat ihan bestejä.

  VastaaPoista
 4. Nappisilmä oli ylen iloinen lahjakassistaan tykötarpeineen. Kovassa käytössä on. Pikkuveli hyppäsi heti hevosen selkään ja laukkasi hurjaa vauhtia ympäri taloa. Pienin kaikista hypistelee hernepussia tämän tästä. Mutta nappisilmä on tarkka tavaroistaan ja haluaa, että välillä lelut laitetaan kassiin - se kun on Hänen Oma Kassinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla. :) Että käyttöä on ollut.

   Nähdään tässä joku päivä.
   Kiitos lumenluonnista.
   Oli mukava palata.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)