tiistai 12. maaliskuuta 2013

Reiseandenken

Ostin filttiä, kenkää, housua, huivia ja kilokaupalla suklaata. Herttaisin ja halvin muisto on kuitenkin tää maatuska. Matrjoschka. 

Ihan kuin omistajansa, kun on syönyt kaksi viikkoa valkoista vehnää. Joo, on kyl paljon herttaisempi. Tää maatuska. Ja ruskeasilmäisempi. 

Kuulin reissussa, että suomalaiset ovat sinisilmäisiä (ei kylläkään uusi tieto, onhan suomi maailman sinisilmäisin kansa) ja silmälasit omaavia henkilöitä. Väittivät nää samaiset heput, joita ulkomaalaisiksi kutsun, että olen porukan suomalaisimman näköinen. Aidosti. 
Hahaa, vihreäsilmäinen 
ja lasiton. 


ps. mistä tota lunta riittää?


6 kommenttia:

 1. Hieno!

  No joo, siis mistä sitä lunta tunkee! Katsoin äsken ulos ja meinasin hypätä - lumi nääs tuli ihan yllätyksenä (ja pyytämättä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pihapläntilläni niin valtaisat lumivuoret, että tuskin juhannukseen mennessä häviävät. Niin kylmää keliäkin pitää. Ainakin öisin.

   Poista
 2. Kylläpä on symppis! Kiltti täti. Tuo maatuska siis. Ja sinäkin, tietty :)

  En minäkään tiedä miten tuon lumen kanssa on nyt tuommosta. Lo-pu-ton-ta. Lumiukot tehty eikä pulkkamäetkään enää oikein innosta. Lopettais jo. Pitäis tehdä niin kuin M kolme neljä vuotiaana: mennä ulkoportaille ja huutaa täysillä pilvien yli säiden Haltijalle "EI KIITOS TARVITA ENEMPÄÄ!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella silmissäni M:n huutaneen säiden Haltijalle. :) Voisi kokeilla nytkin. Josko auttaisi.

   Poista
 3. ISO kiitos kortista. Sorry, kun en ole aikaisemmin kiittänyt.
  En vaan ole saanut aikaseksi. :/
  Täällä on ollut tänään niin makee ilma, aurinko paistanut koko päivän ja pakkasta reilut parikymmentä. -a.a.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo vaa hyvä. :)
   Täälläkin. Hienoa säätä. Aurinko sinisellä taivaalla. Eikä pakkasta tällä erää kuin muutama aste. Yöllä sitäkin enemmän.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)