tiistai 20. elokuuta 2013

Hikinen urakka
Kyllähän niitä neliöitä suoltaa vaikka unissaankin, mutta miten niiden lankan päiden päätteleminen ja neliöiden yhdistäminen tuottaakin noruvaa hikeä kainaloihini ja ärsytystä pääkoppaani. Aina sama juttu. Eikä allekirjoittanut koskaan opi. 

Saa tulla auttamaan. 
Myös toisenlaisessa hädässä. 
Puhelin tarvitsisi rajoituskoodin, jota on vaikea pikaisesti saada ilman puhelinsoittoa. Voi pinkkilaitos, voi voi. Sähköpostia odotellessa. 
Joten jos jollain asiaa, maili toimii. Kuitenkin. 


6 kommenttia:

 1. Ihana :) ei voi muuta sanoa!!
  Urakkaa on, mutta se palkitaan.

  Mä olen yleensä aina välillä rivin tai pari
  yhdistänyt ja päättänyt, jotta lopussa se tylsä homma ei olisi niin suuri.

  Tsemppiä!
  - pieni kahvihetki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, toivottavasti tää on ennen joulua valmis, vaikkapa. ü

   Munkin pitäis tehä noin, mut en mä viiti, menis neliöiden virkkaamisestakin pian into. Joten jaksaa, jaksaa. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. kuka tykkää käsitöiden päättelystä, oikein nauttis siitä, ilmoittakoon mulle!:) oon huomannu että päättelyt ja viimeistelyt pitäis tehä heti, muuten työ jää kaappiin niin kauaks, kun on pakko tehä loppuun.
  -marttap

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne ainuttakaan, mutta tiedän, ettei se monelle ole niin vastenmielistä kuin allekirjoittaneelle. Tietäsitpä montako keskeneräistä työtä kaapissa makaakaan juurikin tämän vuoksi, plääh.

   Poista
 3. Samat askartelut ollut täällä. Tai ei mummoista, vaan ihan neulotuista neliöistä. Piti tulla peitto, mutta tulin järkiini (kahden vuoden yrityksen jälkeen). Yhdeksän neliötä just jaksoin yhteen virkata. Nyt luulen että tyynyksi muuttunut peitto, saa toiselle puolelleen kankaan ;D

  Mut sun peitosta on tulossa HIENO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot viisas, että peitosta tulikin tyyny. Arvaa, kuinka monesti minäkin tästä meinasin, josko sittenkin vaikkapa vain vauvan peitto tahi tyyny. Mutta mutta, en kuunnellut järjen ääntä ja tässä on lopputulos, eli ei koskaan valmista. Plääh. Ei vaan, tämän on valmistuttava.

   Voi tulla hihkumaan ja kyselemään vaikkapa viikottain peiton edistymistä, josko se sillä keinoin valmistuisi ennen joulua tai jouluksi. :)

   Tsemppiä meille askarteluihimme. :)
   Kiitos, lopputuleman pitäis olla silmälle sopivaa.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)