perjantai 20. syyskuuta 2013

Kahvimaito

Se on aika mukava aloitus päivälle, nimittäin aamukahvit. Huomasin sen, kun kaksi päivää jääkaapistani puuttui valkoinen neste, jota ilman en saa kahviani ryystettyä alas. Aamukahvittomuudesta taas seurasi jomottavaa päätä, ihan oikeasti, ja ärtynyttä, väsynyttä mieltä. Kyllä tänään on kehissä uusi ihminen. Sopivasti viikonloppu ovella. (Kuulema) Suomen suurimpien markkinoiden kautta raadan muutaman tunnin työrupeaman ja sitten junailen itseni sivistyksen pariin. Aah. Huomenna tehdään jojojo-joululahjoja. Hurjaa. Minustakin. 

Mukavaa viikonloppu itse kullekki. 

Ps. Laittakaa Habitaresta kuvia. En ole menossa. 

Pps. Tsekatkaas ihana arvonta täältä, jos merimakko on osa sinua. 

4 kommenttia:

 1. Täällä ihan sama juttu, päivät eivät lähde käyntiin ilman aamukahvia! :)

  Mukavaa viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Meitä aamukahvilla käynnistyviä taitaa olla useammassakin taloudessa. :) Kiva muutes, kun kommentoit. Lämmitti mieltä.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli sama ongelma viikonloppuna, kun kukaan ei jaksanut kauppaan. Suorastaan ongelmallista herätä, kun ei tiennyt mitä ensiksi tekisi, kun ei kahvia saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä herää päivään ilman kahvia. Toinen on suihku, jota ilman ei tule hyvä päivä. Olen koittanut vieroittua pipopäivistä, nääs. :)
   Asuisipa maassa, jossa maitopullot tuodaan aamuisin oven pieleen. Miksei Suomessa ole sellaista palvelua? Jotta me aamukahviholistit olisimme kukkeimmillamme heti aamusta pitäen!! :D

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)