maanantai 27. tammikuuta 2014

Älykästä aikaaViikko alkoi touhukkaasti koulutuspäivällä. Nyt olen jo kotosalla. Hörpin kahvia. Olen siirtynyt tumma paahtoiseen. Maistuu ja ei närästä niin paljoa. Olen myös vähentänyt kahvin juontia. Sekä ruisleivän mussutusta. Se kompo - kahvi ja ruisleipä - närästää. Sanovat appelsiininkin närästävän. Kolme lemppariani. Herkutkin minimoinut ja siirtänyt viikonloppun rientoihin. *voi närästys*

Närästyksestä tekniikan maailmaan. Se, että siirryin puolisen vuotta tabletin käsilaukkukantajaksi, ei ole saanut minua täysin pauloihinsa - olemattoman kapasiteettinsa ansiosta. Eihän tuolla tee muuta kuin pelaa. Yhtä peliä. Sen siitä saa kun halvalle alkaa. No, olen kuullut usein sanottavan, että voisin päivittyä tälle vuosikymmenelle ja hankkia älykkään puhelimen kapulaversioni tilalle. Että voisi vaikka kuvia vastaanottaa ilman erinäisiä hakutoimenpiteitä ja silleen. Vähän seikkailla intternetissäkin. Puhumattakaan whatsApp´sta, instoista ja mitä näitä nyt onkaan. Otin vihjailut kuuleviin korviini. Vihdoinkin. Ja tilasin. Älykästä ajan vietettä. Huh. Puh. Ihanhan tässä jo odottaa postiauton käyntiä. Kun vielä oppisi älyä käyttämään. Älykkäästi.  

Nanainen, taidat olla universumin ainoa kapulan käyttäjä. Ihan kohta. Tsori

9 kommenttia:

 1. Nams mitä leipiä. Eihän tästä mitään tule kun kuola valuu koneelle :D :D Meillä ollaan tosi "älykästä" väkeä, joka tyypillä smartphonet. Paitsi että mun puhelin on tyyppiä smart-ass phone, sekun tykkää soitella kelle sattuu kun huvittaa. Selittelen siinä sitten että en minä mutta puhelimeni sinulle soitteli. Että ei mulla mitään asiaa.. Muutes, saitko mun virkkausvinkeistä mitään selkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan, koneet eivät yleensä tykkää mistään nestemäisistä asioista. :D
   Voi teitä älyköitä, et sä suinkaan meinaa, että sun tenavillakin smartit, tä. ü Kyllä rouva saa siellä yrittää selitellä puhelimen soittelevan omiaan, hehee. Mulla taas, mun kapula, mm. hukkaa viestejä, että lähetän kyllä niitä muttei vaan vastaanottajaa tavoita, kun vasta joskus hamassa tulevaisuudessa, jos satun akkua muistaa herätellä. Silloin lähtee. Ne kaikki vanhatkin.
   Hei kiitti, sain. En ole ehtinyt vaan vastata. Ootas... :)

   Poista
  2. Joo kaksvuotiaalla smartphone :D No ei vaineskaa. Siis meillä aikuisilla, mutta mukuloilla ipod touchit, että smartit nekin ;) Siis oikeesti, niin raivostuttava se mun puhelin, se saattaa soittaa yöllä jollekin eikä anna sulkea sitä. Eikun akkua repimään ulos ennen kuin se herättää koko tuttavapiirin. Joskus (usein) tuntuu siltä, että vanha Nokian kapula ois niin paljon enemmän mua! :D

   Poista
 2. Mikä siinä onkin, että ne suurimmat herkut on aina pahasta? Vaikka tuo sunkin luettelohan on oikeasti paperilla terveellinenkin. Mä syön väkisin omenoita, vaikka kuinka kutittais. Ja syön sitä ruisleipää, vaikka mahaan sattuu... Nuo leivät on niin mahtavat, että tuli nälkä, vaikka just nousin pöydästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun eihän noi kuulostaa edes pahalta. Mutta yöllä nousee ylös, myös koko täti, kun paha maku on jo suuhun asti kerennyt ja yskittää. Yök. Kyllä minäkin syön. Olen vain koittanut vähentää. Mut hei, meninpä lukemaan aiheesta, tomaatinkin tuomitsivat samaan sössöön. Joten en lue. Testaan vaan.
   Eihän meiltä kaikkea voi viedä, sulta omppua ja multa appelsiinia ja molemmilta ruista, eihän.
   Tuli ihan kesä mieleen, kun laitoin kuvan leipiä, jotenkin mozzarellan ja tomaatin yhdistelmä kuuluu kesään. Eiks jee. :)

   Poista
 3. Piti se sitten tämäkin päivä kokea tai nähdä tai siis lukea uutinen, että äly(ttömän)luurin itsellesi hankit! :) Jään odottamaan, millaisen. Onnea sille ja sulle ja yhteistyöllenne! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, enpä olisi itekkään uskonut sen päivän koittavan. Paketti köllöttää jo postissa, en jaksanut sitä vielä hakea. Parhaimman tietty hankin. Heh, tilaukseen liittyy paljon huvittavia kommelluksia ja cättiä. :D Kiitos, tuskin osaan soittaa sillä ees. Ja kelle mä soitan, ku ei teillä kellään sellasta oo, apuva. :)

   Poista
 4. Onko sitä liikkeellä....?! Mun posti toi nimittäin juuri älykkään luurin. Ja olen MELKEIN vannonut etten sellaista tarvi koskaan- että ihan peruskapula menee jolla viestejä saa näpyteltyä ja soitettua kun on tarvis. Näin ne ajat muuttuvat :) valonsäteitä sinnekin :) hengissä ollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Hei, minäkin oon vähän niin ku vannonut, mutta taas, eipä kannattaisi vannoa. ü
   Mukavia hetkiä älyn parissa. Ollaanpa yhteyksissä. Jos osaamma. :)
   Kiitos samoin sinne, valoa ja älyä! <3

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)