tiistai 28. tammikuuta 2014

Jämät
Kappas, eipä ollut tämä emäntä siivonnutkaan hyvin, koska hyllyn päältä kuvan mukainen yksilö vielä kehtasi löytyä. Inhottava putsata talia, jota on joka kolossa (puhumattakaan pöytäliinoista). Olen muuten kerännyt lähes kaikki tähteemme kynttilänpätkät joulun ajalta tarkoituksena sulatella vajaan vuoden päästä omat kynttilät. Saattaa kyllä unohtua, ihan vahingossa. 

Poistin yhden jouluisen postauksen, joka kerää päivittäin useita roskapostikommentteja. Aika outoa. Saa nähdä loppuuko roskitus. 

Olipa tärkeätä. 
Ei muuta ku hyvät yöt. 

4 kommenttia:

 1. Mä oon miettinyt tuota kynttiläjuttua myös. On jäänyt mietinnän asteelle ;)

  Roskapostia tulee ihan kamasti. Kymmenittäin joka päivä. Ja aina samoihin teksteihin. Mä poistin sen vuoksi anonyymien kommentointimahdollisuuden kokonaan. Niitä oikeita anonyymien kommentteja tuli niin vähän, että näin mennään ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mennyt ohi tää kommentti.
   Onhan tässä aikaa viel miettiä. Ja arvaanpa miten tässä vielä käy. Että sä saat tehtyä ja mä, niin, mä vaan suunnittelen tekeväni. :D

   Mä en tajua tuota roskapostisysteemiä. Miks sitä tulee. Ja just, samoihin teksteihin. Mulla ei ollut tässä kyseisessä postauksessa kuvan kuvaa eikä ainoatakaan linkkiä minnekään suuntaan. Vain teksti. Mulla ei "hyövänny" poistaa sitä yhtä postausta, kun roskittavat jo toista. Monesti päivässä. Perin merkillistä. Tuo sun kokeilu, kerro jos roskittaminen väheni. Mulla on tuttavina anoja, joiden ääni ei kuuluisi enää jos tekisin samat. Saas nährä.

   Poista
  2. :D

   Tuosta roskapostista… ei ole tullut enää ollenkaan. Ihanaa. Hyvinhän ne suodattui aina Bloggerissa roskapostiin, mutta jos tilaa seuraavat kommentit sähköpostiin tuolla "Ilmoita" ruksilla, niin sinnehän ne tulee läpi. Harmillista, ettei Bloggeri saa tätä suitsittua niin, ettei tarvitsisi olla mahdollisten virusten ja ilmaisen mainostilan levitysalustana :(

   Poista
  3. Mä taas otin sanavahvistuksen käyttöön, kun en jaksanut enää noita roskia. Sepä se. Mullakin tuli mailiin ne kommentit, joten ovat auenneet siellä, plääh. Tosi kurjaa, ettei be saa poistettua tollasta roskitusta, mä ainakin luulen, että ne on viruksia, hujui.
   Roskatonta aikaa meille!

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)