keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Johan oli päivä
Vajaa kuusi tuntia unta, josta lehtikauppias tahtoi vielä lohkaista oman aikansa. Kauppareissun kautta kässäkerhoon, jossa valmistui kirja. Nyt edessä eväiden teko ja töihin tallustaminen. Siinäpä se. Ruuneberin päivä. Ihan sellainen kutina, että yöllä voi väsyttää. Osimmoilleen näin

6 kommenttia:

 1. Johaninpäivä juu :) torttukuva vois harmittaa, jos ei äiti olisi yllättänyt tuomisilla.

  edellistä postausta mun piti oikeastaan kommentoida, että just noin. osa trendijutuista toteutuu ehkä omassa kodissakin (sitten joskus ;), mutta niinhän se meneekin sitten kun oma tyyli on löytynyt. et siitä pidetään kiinni ja trendeistä toteutetaan ne mitkä tuntuu omalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit ovat parhaita!!

   Juurikin näin, ripaus sieltä ja toinen täältä, siitä se oma tyyli syntyy. Ja kukkaron kannalta on myös helpotus, ettei joka trendin perässä juokse. Kalliiksihan sellane tulisi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jepajee. Runokirja. No ei todellakaan. :D
   Vaan sidottiin kirja aivan hienosti ja oikeaoppisesti (=käsityömäisesti) omavalmisteisista papereistamme. Ihan mahtavaa. Teen toistekki.

   Poista
 3. No minkäläinen kirja siitä nyt sitten tuli? Kuvia kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuhuu, hienohan siitä. Parempi kuin osasin arvatakkaan. Ensimmäiseksi nääs.
   Kanneksi tietty mustavalkoista maria jne. Heh. Jep, seukki kerran kun herään päivänvalon aikaan, saatanpa kuvatakin. Ensimmäisen kirjani.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)