keskiviikko 14. toukokuuta 2014

MAYa


Hupskeikkaa. Son toukokuu puolessa välissä. Eikä ainoatakaan postausta may:an kuukautena ole tullut. Josta olenkin saanut kommentteja erinäisiltä tahoilta. Ei vain ole aika riittänyt. Kaikkeen tähän. Myös kiinnostus. Ollut kovasti miinuksella. 

On mennyt pääsiäinen, on vappu, äitienpäiväkin. On tapahtunut suurta ja paljon pientä. On ollut öljypohjaista maalia sormissa ja nenänpäässäkin. Ja se katku. Täällä huushollissa. On ollut karmaiseva. No, on leipomalla koitettu poistaa katkua. Mutta. En enää koskaan. Leivo munkkeja. Älkää kysykö miksi. 

On ihailtu valkovuokkoja. Niitä on täällä ollut. Miljoonia. On koukututtu marikirppikseen ja instagramiin. Ensimmäiseksi mainittu on kallis koukku. Vaikkakin kirppis. Mutta roikkuupahan kaivot sitä myötä ikkunassa. Ja pian on vaihtaa siihen vatruskaa. Muijaakin löytyy ja tipahtipa postiluukkuun onnea etsimässä-kangastakin. Huh. Mitäkö teen niistä. En tiedä. Kai mä jotain niistä keksin. 

Tänään lähti vihdoin sohva. Joka on pölyttynyt makkarissa puolisen vuotta. Lähti myös nojatuolit. Samalle pariskunnalle. Täällä on avaraa. Tilaa hengittää. Naapuri kysyi, muutanko, kun sohvaa kärryihin kärrättiin. Joo, muutan. Joskus. Ihan varmasti. Kittilän neiti, sori sohvaamusistuutus & nojaaamustuoliimuksiin poismenon johdosta, soittoa ei tullut. Koskaan. Ja terkkui Espanjan pimulle, joko ostit lentoliput Suomen kamaralle. Mulla ei enää tärise kädet. Ni. 

Riittääkö. 
En keksijaksaviiti nyt muuta. 
Mitä teille? 

12 kommenttia:

 1. No olen kyllä pikkaisen kaipaillut sun postauksia, mutta samaa täällä on välillä ilmassa, eli eletään elämää, eikä jaksa keksiä miten pitäisi elämästä tehdä postaus. Ja kuviakin jaksan ottaa, mutta kirjoittaminen on välillä plääh. Kivat ovat nämä sinun kuvat, tuo heijastus vesipullostsa/kannusta on suosikkiotos. Ja verhot ovat upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet kaipaillut. ♥
   Oon käyny salaa kurkkii kaikkien ihanien blogeja, ootte olleet mielessä. Kyllä.

   Mä muuten latasin yli kuukauden kuvat koneelle ja petyin, että olen ottanut niin vähän kuvia kameralla. Paljon enemmän puhelimella. Son niin vaivaton.
   Kiitos kuvakehuista. Joo, mä oon aina halunnu mustavalkoista kaivoa ikkunaan ja nyt mulla on sitä. Vielä joskus mun toinen toive toteutuu ja saan keltavalkoista lokkia roikuttaa akkunoissa. Eiks jee.

   Poista
 2. Mä olen ollut kanssa hiukka toisella planeetalla tässä kuussa. Liekö kevätväsy ja muutamat pöpöt mitkä kiusaa, kun ei oo oikein jaksanu. Edes instassa. Mutta, ihania kuvia jälleen. Ja marikirppis?? Oi vitjat kuulostaa koukuttavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sattuu ja tapahtuu ja on vallan tippumassa kelkasta. Menossa ainakin alamäkeä. Mutta silloin herää ja on noustava, kivuttava ylämäkeen ja vastatuuleen. Kyllä mä tästä vielä jonain päivänä innostun. Blogin pitämiseen. Muistuttelen ainakin itselleni blogin olemassaolosta. Ei aina voi jaksaa, innostua, olla. Eihän. Kunnes taas tulee hetki, että jaksaa ja paljon. Eiks jee.
   Joo, en voi sitä kirppistä täällä paljastaa, ku kaik kohta ois mun apajilla. Mutta son uskomaton aarrepaikka. ;)

   Poista
 3. Heiiiiii. Yksi hitaalla käyvä ja vähän päivittävä ilmoittautuu. Tässä on ollut mysö kaikenlaista. Yritän edes pysyä teidän muiden kuulumisista kartalla. Kai tää meno joskus piristyy. Terkut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ja yllättäin käy näin, että postaustahti hiipuu ja on vallan kokonaan loppumassa. Mutta veikkaanpa, että kyllä täältä vielä noustaan. Viimeistään syssyllä. :)
   Minäkin olen koittanut hätäisesti käydä kurkkimassa teitä muita ihania, että joten kuten pysyisin menossa mukana. Että kyllä se tästä. Eikö.
   Ihanaa oloa Laura. ♥

   Poista
 4. Ihania kuvia, tosi kaunista. Täälläkin on hiottu urakalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Hiominen on kovaa hommaa, huh huh. :)

   Poista
 5. Tykkään kyllä aina hurjasti kaikesta, mitä postailet täällä ja instassa. :) sen kunniaksi Blogissani on sinulle haaste: http://nuapurissa.blogspot.fi/2014/06/3-erilaista-sisustusta-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitoksia kauniista sanoista. ♥ Lämmittää mieltä kuten toi hellekin. :)
   Kiitos, otan haasteen vastaan, mutta aikataulua vastaamiseen en uskalla luvata. Sopinee näin.

   Poista
 6. Voi Maya! Miten ihania kuvia! On sinulla selkeävärinen koti ja kauniita yksityiskohtia. Ihastelee kummituinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas kummituinen, kiitosta kovasti kauniista ihastelusta. ♥ Nähdään kahden viikon päästä?

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)