keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

JuhannusviikkoSe on juhannusviikko. Taivaalta tulee sitä ja tätä. Eikä koskaan mitään ennustettavaa. En ole enää jaksanut laskea kuinka monesti olen kastunut läpikotaisin menneenä aikana työ- ja harrastereissuillani. Sen verta keli on yllättänyt. Tänään Tällä hetkellä sataa suoraan. 

No, arki kuitenkin rullaa. Ja kesälomaan on reilut kaksi viikkoa. Nämä viimeiset viikot ovat vähän työläitä meikäläiselle, sillä ajatukset kiertävät jo lomakehää. Pitäisi kyllä yrittää - olla läsnä. Töissäkin. 

Olen stressannut hellevaatettomuuttani. Ilmeisesti aika turhaan. Jos mää tästä pilkkihaalaria tilaamaan. Koleus on iskenyt sisällekin. Taloyhtiö ei pidä lämpöä päällä. Koska on kesä. 

Säästä huolimatta taikka juurikin sen vuoksi ihanaa juhannusta meille kaikille. Joulu Juhannus on kerran vuodessa vaan. ♪♪♫

Haasteen nakkaajille tiedoksi, kyllä, ne ovat työn alla. 

11 kommenttia:

 1. Ihanaa juhannusta myös sinulle.

  Oon herännyt viimeisen parin yön aikana siihen kun mulla on ollut jumalattoman k y l mä ja mietinnyt, että miksi taloyhtiö ei voisi pitää lämmöt on ja off asennossa tilanteiden mukaan. Ei sen mukaan, että on kesä- tai talvikausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♡

   Sama. Eiks kesäisin kuulu nukkua pelkällä pussilakanalla, mutta ei. Tässähän on saanut etsiä komeroista lisää peittoja, jotta jotenkin tarkenisi. Joka tapauksessa nenänpää on kohmeessa aamuisin.

   Joka vuosi nousee vuokra tässä taloyhtiössä mielestäni kohtuuttomasti, on muka elinkustannukset tmv. nousseet. No, laittaisivat sen rahan viileiden päivien lämmitykseen. En mää vaan oo keksiny mihin ne rahat täällä muuten menee.

   Kyllä tää tästä, viimeistään talven koittaessa. ;) Ja me muuten sitten pidetäänkin patterit täysillä, eikö vain Marie.

   Poista
  2. Meidän taloyhtiössä ihan sama juttu. Aina vedotaan elinkustannusten nousuun.. Joopa joo. Tuntuu ettei sille sitten kuitenkaan saa riittävästi vastinetta. Sauna-ajankin menivät pienentämään puolta lyhyemmäksi. Pahus!

   Kyllä vaan, talvella patterit huutaa hoosiannaan. ;)

   Kuiteskin oikein ihanaa juhannuksen aikaa ja kesää. Pistetään villasukat jalkaan, viltti hartioille ja fiilistellään vaiks kesäisiä kuvia, josko ne sitten ainakin lämmittäisivät ainakin mieltä. :)

   Poista
 2. Kivan näköistä. Tyttäreni vieressä kommentoi näin: "Äiti täällä on ihan samanlaisia juttuja kuin meillä, onkohan se matkinut sua" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna.
   Hauska. Taisit itsekin mainita hiljattain, että meillä on paljon samaa. Mää sanoisin, että meillä on hyvä maku ja pidetään kauniista asioista. ;)
   Tyttärelle terkkuja!

   Poista
 3. nättiä! hyvää juhannusta sinne, vaikka sitten pilkkihaalarissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni.
   Sitä samaa sinne. ♡
   Mä saunon koko jussin, jos on näin kylmiä säitä. En mä raskis pilkkihaalaria tilatakkaan. :D

   Poista
 4. Makeita kuvia! Ja tuo "Kaivo". Ai herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ane! Mäkin oon siitä innoissani. Ja olen meinannut hullaantua paikkaan, mistä hankin ton. You know. ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. Toivotan sut tervetulleeksi toistekin tänne.
   Olisikin ihana taas jatkaa siitä mihin tämä bloggailu on jäänyt. Koitan inspiroitua, kun lomakin on pian lusittu ja arki alkaa kovalla rytinällä. Mitä luultavimmin. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)