sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kaupunkijussi

Juhannus oli meillä herttainen. Kirkas taivas ei ollut sininen, häävin kirkaskaan. Pirtti jäi pesemättä puhtoiseksi. Pihamaakin putsaamatta. Koivujen lehvät metsikössä huiski, kesän juhlasta pihlaatkin kuiski, metsikköhön kielot jätettiin, maijojen sinivalot kaupungilla koettiin. Ontuva mukaelma suomalaisesta kansanlaulusta, jos et huomannut. 

Kaupunkijuhannus maistuvine ruokineen ja nauravine seuroineen koettu, koleasta ja epävakaasta säästä huolimatta. Oli rikkinäistä autoa, jalitsun mm-kisoja, sketsihahmoja ja tulevan kummilapseni melkein maailmaan tuloa. Ynnä muuta mukavata. 

Nyt. Enää neljä työyötä, neljä vapaata, neljä työyötä ja neljä viikkoa lomaa. Ei paha. 

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimeisiin työrutistuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä, Johanna. ♥
   Jospa mun lomalla olisi lomasäätkin kohdillaan. :)

   Poista
 2. Oi sulla onkin ihana blogi :) Kiitos kun kävit blogin puolelle jättämässä kommenttia :) Piti tulla heti kurkkimaan onko sulla blogi ja onhan sulla! Klikkasin itseni heti lukijaksi ja jään seurailemaan tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura. Tervetuloa joukon jatkoksi.
   Niin kuin varmasti huomasit, tämä bloggari on ollut aikas hitaalla jo monta kuukautta - ilman selitystä. Mä toivon, että blogiminäni heräisi taas eloon tässä syksyn pikku hiljaa hiipiessä mieleen ja tupaan.

   Poista
 3. Oiii..ihana ku olit jättäny kommentin, että löysin tänne! Täälähän on vaikka mitä mistä mä vaan haaveilen :) Sait uuden seuraajan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Niin kuin saatoit huomata, niin meitsi ei oo kovin aktiivinen ollut blogimaailmassa. Mutta eiköhän se tästä taas jossain vaiheessa ala pyörät pyörimään. Kuullaan. :)

   Poista
  2. Mulla vähä sama ongelma. Insta on nii paljo nopeempi et iso kynnys lähtee päivittää kaikkia kuvia blogiin :)

   Poista
  3. Insta on niin ihanan helppo, nopea ja vaivaton. I like! ♥
   Mä kuvaan kaikki instan kuvat kännykällä ja nyt mä huomaan, ettei mulla oo tullut järkkäriin lähes ainuttakaan kuvaa monelta kuukaudelta. Aargh. Täytyy reipastua!

   Poista
 4. Missä sä oot?
  terkuin pohjoisen flikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja pohjoiseen!
   Täällä mä olen - etelässä. Vettä sataa ja kohta töihin.
   Oikeesti oon instassa, tuu säkin. ;)

   Poista
  2. Enpä tule ihan heti.
   En aijo ostaa älypuhelinta ennenkuin
   on pakko. :)

   Poista
  3. Heh, luulin sua toiseksi, kun olit anonyyminä. :) Mulla oli sama periaate, et sit ku vanha sekoaa kunnolla, niin laitan vasta älykästä. Toki oisin voinut viel normin ostaa, mutta onhan tää aika veikeätä.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)