torstai 26. huhtikuuta 2012

Valitan, en muuta voi

Teksti sisältää huikean määrän valitusta ja porua tyhjästä. Älä lue jos haluat säilyttää hyvän mielesi.
Sua on varoitettu.

Stop - ei heikkohermoisille.


Inhoan tekniikkaa. Kun se ei toimi.
o Nettitikun voima ei riitä mihinkään. Heittää meikänörttääjän koko ajan pihalle. Suomen kaltaisessa maassa ei saada kuuluvuutta joka kolkkaan, ihme homma. Ja niin lupasivat.
o Tän suuren ja mahtavan blogini kommenttiloora ei toimi. Sitä ei oo. Ihan vaan otti ja hävisi. Kuin kamalaa. Hävisikö sen takia kun otin pois sanavahvarin. No, se on palautettu mut looraa ei näy. Ei voi mittään.
o Tietokoneeni akku on heikentynyt olemattomiin. Mitään ei kestä.
o Käynnissä oleva pyykkiä pesevä kone valittaa laakereitaan vaiko hihnojaan. Hurjaa ääntä pitää. Pamausta odotellessa. Ennenkin pamahtanut. Silloin naapurin pojat ystävällisesti sen vaihtoivat, nyt ei ole niitäkään. Yhyy.Vali vali ja kvaak kvaak.


Ja virsi jatkukoon.
o Pyörän ruosteinen kettiinki ei kestä polkemista. Hammasrattaatkin olisi vaihdettava. Jousitusta säädettävä ja ilmaa kumeihin pumpattava, liekkö nekin vaihtokunnossa. Mars huoltoon. Maksaa maksaa.
o Kahvinkeittimeni tekee kahvista pahaa. Joskus laihaa joskus vahvaa. Ei koskaan sopivaa. Jokohan ostaisin uuden. Vaiko jatkan teelinjalla.
o Piip, piip, piip. Korvia särkevä ulvonta soi joka kerran kun laitan uunissa ruokaa. Tänään nostin ennakkoon palovaroittimen pöydälle ja irrotin patterin. Joo, uuni on pesty - silti käryää. Pv. on kyllä seinäl het uunin vieres, joku laittanut sen niin väärään paikkaan, ymmärtääkseni. Josko se joskus tämän naisen käsivoimin kattoon asti nousisi. Joskohan. Helpompi irrottaa patteri.
o Saumurin leikkuuterä ei ole kunnossa. Se ei yritäkkään leikata. Eikä ompelukoneen ylälangan kiristäjä ota toimiakseen. Huollosta jo kysynyt mitä maksaa. On vaan niin pitkä matka viedä ne sinne, ihan kilometri tai kaks. Paljon se on kun ei viiti.
o Olikohan siinä kaikki tältä erää.
o Autosta ei puhuta. Paitsi sen ovista, jotka eivät aina aukea. Ovat niin lukossa. Ehkä meinaavat että kävele hyvä tyttö, kävele. Eiks niin.


Hei hei - tekipäs se hyvää.


Ei tää silti niin kauheaa ole kuin kuulostaa. Laisinkaan.
Neljän päivän vapaakin tulossa. Ja Vieras. Odotan.

ps. puhelin vielä toimii.

ja EDIT. Virren toisen säkeistön asia korjaantui. Ihan itsestään. Ainakin hetkeksi täksi.

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän!
  Voimahaliruttaus sulle <3

  Kommentointi toimii. Voit vetää viivan sen ylle :)

  VastaaPoista
 2. Maya, valituslista on joskus pitkä, mutta valittaminen yleensä auttaa :) mieli virkistyy kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sallaseni, just näin. Aina ei päde sanonta, lyhyestä virsi kaunis. ;) Naurettavahan tää lista on, mutta joskus se vaan on kiva valittaa ihan olan takaa. Ja ei niin tärkeästä aiheestakaan. Helpotti.

   Poista
 3. Luulin jo lukevani omaa päiväkirjaa ennenku tajusin että enhän mä omista sellasta.
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä. Onneks sulla ei oo totta tosiaan päiväkirjaa, kurjahan sitä olisi täyttää tällaisilla asioilla, vali-valituksilla.

   Pienenä mulla oli p.kirja, laitoin sinne vain iloisia asioita (tuskin pienenä olikaan mitä murehtia). Ainut suuri murhe oli kun en ollut saanut aikaiseksi täyttää kirjan sivuja. Jok´ikinen kerta aloitin: Rakas päiväkirjani, anteeksi etten ole kirjoittanut pitkään aikaan. Ja mä oikeesti ajattelin että siitä oli kurjaa ku en ollut tuhertanut mitään. Hehee. Siihen ovat jäänet munkin päiväkirjan täyttämiset. Onneks on netti. ;)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)