keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Fillari

Pyörä odottanut hakijaansa. Menevät vaan niin aikasten kiinni, etten ole kerennyt unieni jälkeen sitä noutamaan. Nyt yritän sinnikkäästi valvoa ja odottaa, että liike aukaisisi ovensa ja tämä tyttö saisi huolletun fillarinsa takaisin. Kyllä sitten poljetaan. Tutustutaan maisemiin.
Himoitsen uutta pyörää, mm. sen takia, että joka päivä viikko tulee paljon pyörämainoksia. Haluaisin hybridipyörän isoilla renkailla. Joko tän tai tän. Merkkiuskollinen. Minä.

Enää kaksi yötyötä ja sitten mökille. Ihanien ihmisten pariin. Kyllä on ruokalistaa suunniteltu. Emme taida jäädä nälkäisiksi, jos suunnitelmat pitävät paikkansa. Mahtia. Tuskin meillä tulee olemaan ovin tylsääkään siellä. Tuskin . Jospa samainen iloinen keltainen pallo, joka nytkin taivahalla loistaen keikkuvi, paistaisi myös viikonloppuna. Paista pliis.

Keskiviikkoa armahat.EDIT. Olen iloinen. Tienasin sata ja kaksikymppiä vielä päälle. Huolto oli halpa, vaikka tuli uusia osia kuten ketjua ja ratasta. Olin budjetoinut huollon arvokkaammaksi, joten säästin. Tienasin. Mitähän sitä niillä rahoilla tekisi. Hmmm. Onneks siellä ei ollut himoitsemiani hybridejä, tai olihan siellä, väärän merkkisiä vaan. Ois ollut alkua jo sille. Parempi vissiin mennä unille, jottei mikään nettikauppa vie rahojani. Tienaamiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)