torstai 24. tammikuuta 2013

Kaksineljä

Päivän teemana kaksi ja neljä. Onhan nyt 24. päivä tammikuuta, haa, on kuulkaas viikon päästä tammikuun viimeinen menossa ja useiden tyyppien haikailema helmikuukukkuruu kurkkimassa. 

Kalenteri alkaa täyttyä menoista ja tuloista. 
Alkuvuoden synttäreistä. Muita en muista, tai en jaksa vielä muistaa.  Neljävuotiaan synttärit olin tuosta vaan merkannut päivän myöhemmäksi kuin todellisuudessa juhlapäivä piti oleman, onneksi kortti meni perille oikeana päivänä, vahingossa. 

Mun kalenteri, joka ei edelleenkään roiku seinällä, on Laakea Interiorsin kaksineljä. Mulla se majailee pleksien välissä, jotta huopatusseilla merkkaaminen ei olisi ikuista jälkeä. Aivan kuin vuosi 2013 tulisi koskaan toistumaan, varsinkaan seinälle päätymään. Hahaa. Mutta kätsy kuitenkin tussailla ja pyyhkiä jo täytetyt menot. On. Siistiä hommaa, kuten ei kuulakärkikynämerkkailut. Musta. 

Jos kaksineljä kiinnostaa, voit joko ostaa sitä tai muuta itsellesi. Mutta jos oot niin pihi, ettet raaski tai josko sulla olisi vastapainoksi mun tontonille ostoton tammikuu, ni kuules tätä. Korvat hörölle, jee. Tämä kyseinen grafiikka, jota kaksineljäksi kutsutaan, voi tulla koneellesi, taustakuvaksi. Lataa se täältä. Tämä oli markkinointia omasta halusta. Koska pidän oman kotikotialueeni pienien yritysten puolta. Myös tykkään.  Ostin kalenterin joulun välipäivinä Kokkolan Himmelistä, jota ei enää ole. Oli muutes hieno kokemus. 

Jäätelöauto soittaa kutsulauluaan parkkipaikallani. Lähden ostamaan lahjat kaksi- ja neljävuotiaille kummilapsilleni. Viikonloppuna juhlitaan. Että tekee tiukkaa olla tonton. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)