perjantai 22. marraskuuta 2013

Solis taas perjantai


En tiedä miten aina voi olla perjantai. 
Silti, se sopii minulle. Enemmän kuin mainiosti. 

Tällä viikolla olen nukkunut paljon, varsinkin aamusta. Syönyt vitamiinia sekä purkista että satsumamandariiniklementiiniappelsiineista. Ommellut pöytä- ja tyynyliinaa Annosta ja Ivanasta. Virkannut neliöitä töihin eläköitymislahjaksi. Siivonnut pursuavan vaatekaapin. Etsinyt kirpparikamaa. Ostanut hiomakoneen. Vaihtanut patterit otsalamppuun, jonka luulin olevan viallinen tehottomuudessaan. Käyttänyt mustaa heijastinliiviä, koska omistamillani heijastimilla on tapana mennä hukkapiilokadotukseen. Käynyt röntgenissä viiksekkään tutkittavana. Unohtanut paketin viennin postiin. Järkyttynyt. Toivonut. Iloinnut. Haaveillut. Joulusta. Ja monesta muusta. Sellasta. Miten teillä on mennyt. 

12 kommenttia:

 1. Elämäni murmelina.
  Ikuinen perjantai.

  Perjantaisin on ompeluryhmän "pakko-ompelua" haasteen muodossa, joka vahingossa aina tuo hetkellisesti inspiraation takaisin. Kunnes voin taas elää perjantaita. Uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau Ti. Mikä toi haaste siis on? Kuulostaa mainiolta. Ja joo, tunnistan ton, että inspiraatio hetkellisesti iskee. Jatka samaan malliin. Mäkin koitan. ;)

   Poista
  2. Facessa Saumanvara - suosittelen!

   Poista
  3. Tutustun. :)
   Kiitos vaan suositteluista.

   Poista
 2. No kiitos, hyvinhän täällä. Hyvää viikonloppua Mayanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu!
   Kiitos samoin Kiki.
   Ja voi hyvin. :)

   Treffataanko joskus tässä?

   Poista
 3. Hei onneksi on ihana perjantai taas. Täällä ollaan maalla pitkästä aikaa. Arki meni jotenkin ohi. Jotenkin ei saanut aikaiseksi. Nyt on loput päivät ladattu täyteen kivaa tehtävää. Maalattavaa ja neulottavaa. Ja puusaunaa pellon reunassa.

  Rentoa viikonloppua sinnekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Laura-landelainen. :D Sama täällä, eipä tota hirveesti mitään näkyvää aikaan saanut, taaskaan, vain sellasta pientä, perusarkikuvioita nääs.
   Mukavaa oloa sinne! Ja oih, puusaunan löylyjä ei mikään voita.

   Poista
  2. No niin todella oon :D Just nauratti, kun Janne kuvasi mua blogiin maalailemassa. Aina ihan himmeissä kotikalsareissa :D Rentoa ja mukavaa on.

   Poista
  3. Mä just kurkin, että siellä maalataan kaikenlaista. Hienoa!
   Kotikalsarit ovat parhaita, mullaki aina joko kalsarit tai löysät, ajassa haalistuneet ja jo roskiskunnossa olevat collarit. :) Plus, että tänään on pipopäivä, you know. :D

   Poista
 4. Mullla on ihan sama fiilis, AINA on perjantai. Nää viikot menee niin hurjaa kyytiä ja sitten herää huomaamaan että taas yks viikko takana. Kohta on joulu. Ja uusvuos. Sit jo kesä kurkkii nurkan takana. Hitsi alkaa ihan hengästyttämään tämä ajankulu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tää aika meneekin niin vauhdilla, ettei ihmispolo pysy perässä. Mutta hyvä niin, ettei aika junnaa, se se vasta hirveätä olisi. Ihanaa, kohta on tosiaan joulu!

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)