sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Muodonmuutos

Ostin kirpparilta hiljattain nahkarotsin. Eurolla. Taskussa oli tupakkaa ja kovan luokan mielialalääkkeitä. Harmittaa varmaan, kun sinne ovat unohtuneet. Rotsi oli ruma ja haisi pahalle. Sai tuultua ulkona muutaman viikon. Haju laimeni. Ajattelin tekeväni siitä nahkamattoon ryijyn suikaleita. No, ei mul oo kangaspuita, joten ei, ei sitä ainakaan. Niin, mutta joskus senkin vielä toteutan - nahkaisen ryijymaton, sellasen pyöreen.


Tänään leikkelin rotsin. Haaveissa oli sellasta isoa Marimekon Matkuri-kassin tapasta. Ei tullut. Oli niin paljon huonoa, kulunutta osaa ja liian paljon saumoja ja taskuja. Tein sit helpon kaavan mukaan, tilkkuilemalla. Tosta tuli nyt sellanen 40 x 50 cm nahkalaukku. Mä en tykkää tosta. Yks ois jo sen kernaasti halunnut itselleen, mutta mä sit rupesin empimään. Ehkä mä kuitenki tykkään siitä. Jollain tapaa.Aidon nahkalaukun materiaalikuluiks tuli takista maksettu euro ja sit vuorikangas on ihan uutta, muutaman euron palanen. Vetskari oli tietenkin rotsista. Halvalla tuli. Kuhan vielä osais käyttää. Sisko hoi, sulle tää passais! Prillit vaan päähän ja laukku heilumaan.

4 kommenttia:

 1. hetkonen, piti miettiä hetken, että onko oikeesti tosta nahkarotsista saatu tehtyy laukku... vautsi! lisää tällaista :) hienot sivut oot saanut pystyyn, oot sitte oppinut käyttämäänkin tätä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Anksu. Onks toi oikeesti susta hieno? Blogin käyttö vielä niin ja näin, ja aina mietityttää et mitä viittii julkasta. Meen ihan fiiliksen mukaan, julkasen mitä huvittaa :)

  VastaaPoista
 3. Mulle, mulle. Kyllä tykkäisin. Ja osotehan oli.. :) hieno laukku ja hienoa kierrätystä. we want more!

  VastaaPoista
 4. Oo hyvä, tuon sen joskus, koska osoitteenmuutoskorttiasi ei ole viel tullut.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)