keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Aika

Mun aamupalamakkaran pakkaus toivottaa rauhallista joulua kun taas välipäivistä asti on sähköpostini kirkunut henkkamaukan tekstiä: kevät on tullut. Jee. Eikä tämä vielä ilmeisesti riittänyt pääkoppani sekaisin saattamiseksi. Ajan suhteen nääs. Eilen oli hypellyt tonttuarmeija pukkeineen ja enkuleineen pihamaalle. Kuvattavaksi. Nii että mikä aika nyt oikein on? Joku tulosa vai menosa. Epäilen vahvasti että menossa ja tulosa, ku kaik lehdet kirkuu alennusmyyntejä ja väriä. Liilaa. En voi sietää. Kai mä sit alan poistaa ne mun muutamat punaset koristeet ikkunalaudalta ja seinältä. Onhan tuo pahan Nuutin päiväkin jo kahen yön päästä. Alistun.

Täälä on sikapaljon lunta. Niin paljon, ettei reissuilleen jaksa / viihti putsata autoa, vaan mielummiin kävelee tai ottaa potkurin völjyyn. Pakkastakin on ollut jo niin paljo että kait tarttee lähtä kalsariostoksille. Talvi on siis. Nymmä sen oivalsin.
EDIT. Ja jotta tää pieni vähän aikasekaisin oleva ihminen ei ymmärtäis ihan kaikkee haki postilaatikosta läjän postia. Yhestä kirjekuoresta paljastui kalenteri. Viime vuoden. Niin. Se on niin pahis. Niin pahis. Että kiitti vaan kaveri! :D Oikeesti tykkään. Ja pääsen saksien ja papereiden kimppuun, jihaa.

7 kommenttia:

 1. Täälläkin lähti joulu ja tuli pölytöntä. Keittiön jouluvalo jäi vielä ilahduttamaan ja valoa öiselle jääkaapin avaajalle näyttämään :)

  Kiireesti kalsariostoksille, ettei kintut palellu! Mukavaa viikon jatkoa ja lumensietokykyä :)

  VastaaPoista
 2. Sähän oot reipas ku et jaksa putsata autoa vaan kävelet. :) Mää mieluummin putsaan auton ;)
  Sais tuo lumi jo riittää, vaikka onhan se talvella parempi ku se vesi.

  VastaaPoista
 3. Salla, mä en niinkään kutsuis tekosiani reippaudeksi, itse asiassa se taitaa olla kaukana siittä, ihan tulee mieleeni sen olevan rehellistä laiskuutta. Joo, sitä se just on. Tulis vaan toosi paljo lunta, silleen niin ku ennen vanhaan. Jee.

  Ja kukat-tomalle tiedoks, et täältä ei viel mikään lähtenyt pois, ehei ja imurikin rötvää keskellä olkkaria odottaen inspiraatiota. Ginasta oli loppunut lempparit joten oon ilman, tai tilaan netistä tänne korpeen. Kuin myös sulle mahtavaa viikkoo. Pue säkin hyvin ylles!

  VastaaPoista
 4. Hei kuulos Maya, määt teen tonttulakkeja, niingu vapputonttulätsej.
  Ei mulla hyvin mee :D
  Mut menkööön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan sulla hyvin menee. Mullakin. Ollaan aikaamme edellä vaan. Eiks jee. Juu :D Vois itekki parit kulkuset ommella lakkeihin.

   Poista
  2. muist hej multihin mustihin rairuohosiementä ➔Done!
   Vihreet elämää tehdään etukäteen.
   Ollaank parhaita? Jesh, sure, ruletsetaan : )

   Poista
  3. Haha ha, sä oot kyllä ihan parrein tyyppi. Hoi! Mä tänään just yritin ostaa kasvinpoikasta, en ostanu ku ei ollu tarpeeks vihreetä, sellasta tuoreen kevään vihreetä. Ai että ku en hokannu ostaa vehnänsiemeniä, jo ois saanu oikeeta väriä aikaseks ja kunnon pellon. Ens viikolla ostan :D

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)