maanantai 30. tammikuuta 2012

Haaste

itselleni.

Valmistan loppuun kaikki silmieni tasolla / läheisyydessä olevat (ne, joita ei tarvitse erikseen penkoa) keskeneräiset työt. Tällä viikolla. Näin ollen tämän viikon vapaa-ajat tiedän mitä teen. Virkkaan, päättelen, hion, maalaan, ompelen jne. Kaik ovat viimeistä silausta vaille jääneet. Kun inspis on jo laantunut tai uus inspis odottanut. Se on sellasta. Omata sellaset kädet. Ja sellane mieli. Pääkoppa.

Toki muutkin saa tarttua tähän haasteeseen. Tokkopa kenelläkään tällasia pinoja keskeneräisiä töitä kuitenkaan on. Mut yhdenkin voi tehdä loppuun. Ja olla onnellinen. Oivikin totes jotenki, et ei jätä mitään huonojakaan juttuja kesken. Mä ehkä nyt opein siltä ja en jätä enää mäkään. Auts. Ainakin nyt teen kaiken valmiiks.

Hahaa, yhden sain jo valmiiks. Kaverin tälle tyynylle.
Nyt meen hiomaan loppuun tuolini. Mul on jo ihan sellaset uolevinurmimaiset hauikset. Tiiätte. Hiomisen ansiosta. Wuhuu. Ei tartte salilla käydä. Nii.


4 kommenttia:

 1. Hienoo, jot duunaat! Keskiset finiittoon, josse painaa.
  Muttej TILT-tilaan itteesä, ehej. Sit painaa enämpi, bi liiv mii.
  Se että rustasin "en jätä paskojakaan hommia kesken", on totta.
  Kuunnes mun oli kuunneltava kehoo, se irtisanoj. Olen heikoilla.
  Kellekkään toivo.
  Teen kyllä loppuun, AJAN KANSSA. Niin kauan kun sitä... aikaa on.

  tilt

  VastaaPoista
 2. Voi Sinua!! <3 Onneks tajusit kuunnella sitä, se on vahvuutta se, ymmärtää. Hiljentää tahtia! Niin paljon voimia täältä tulee sulle ja halauksia. Saitko jo kii? Lepoa. Ilonpilkahduksia. Kevätaurinkoa. Oot ajatuksissain.

  VastaaPoista
 3. Vahvat on myös ystäväiseni, jotka nappas ja stoppas, vaigga vielä vähän vikisin jotta "se ja se ja sej aaa se on KE...*, all my love to them, too. Tajunta kesti. Edelleen. Pikkusen meen.

  Kiinni on, tiettys ♥ Kauhian kaunist, armaslainen.

  VastaaPoista
 4. Hyvä hyvä, ystävät hyvät! Ne tietää. Vaikka vikistä yrittäis.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)