tiistai 3. tammikuuta 2012

Terapiatexit

Mieli oli levoton. Ajatuksia liian paljon päässä. Tahtoi tehdä. Saada aikaan. Syntyi paidat kuvineen.

Juuri kun joulusta päästiin ja niistä lahjoista, niiden teosta, alkoi uusi vuosi ja taas pyörähtää käyntiin kummilasten synttärit. Ekat on jo muutaman päivän päästä. Yksivuotias saa Texinsä. Teidänkin mielestä juuri sopiva kuva taaperolle? Toinen paita syntyi siinä sivussa. Onhan tylsä ottaa painokaavio esille vain yhtä kuvaa varten. Isoveljen nuorimmalle pojalle lähti paita jo. Saa nähdä mitä pojan isoveli tuumaa, liekkö kateudesta vihreä. Taidan ostaa suosiolla lisää valkoista trikoota ja vaatettaa Texeillä suvun miehet. Joo.

Mä ihastuin Texiin ala-asteen loppupuolella. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Siivosin säännöllisesti pienestä taskurahasta isovelukin huonetta ja siellä kirjahylly pursus vanhoja Tex Willereitä. Tottahan arvaatte miten siivouksien kävi, sarjis toisessa ja luuttu toisessa kädessä. Ja aikaa meni. Kai mä josain vaiheessa siivosinkin, silleen ihan oikeesti. Joka viikko odotin sitä hetkeä, kun saa mennä ihan luvan kaa isonveljen kömmänään lukemaan ah niin ihanaa Texiä siivoomaan. Tää miehinen hahmo siis kolahti muhun. Vieläkin se on sarjiksista parhain. Kirjahyllystäni löytyy syntymävuonnani ilmestyneet Willerit. Tänä vuonna täytän pyöreitä, kolome ja nolla. Sen kunniaksi voisin harkita vuositilausta. Saanko? Sanokaa ettei se oo tyhmää. Ihan normaalia.


11 kommenttia:

 1. Vähänkö hienot Texit!
  Saat tilata. Seminormaalia. ;) Ostin minäki Tiina-kirjoja ja vielä luinkin ne kaikki heti.

  VastaaPoista
 2. HUIPPU HIENOJA PAITOJA!! MELKEIN TEKIS MIELI TILATA POIKA LAPSILLE TUOLLAISET.... TILAA SINÄ OMAT TEXIT JA NAUTI KUN KERRAN YMMÄRRÄT NIIDEN PÄÄLLE. TOISTA SE ON MINULLA KUN EN YMMÄRRÄ NIISTÄ MITÄÄN.. OIKEEN HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA! A-C.P.

  VastaaPoista
 3. Hei tollasta ei edes kannata kysyä, nimimerkki vuosiakausia texin vakiotilaaja.

  p.s. tilaan tommosen sulta jos ehdit tehdä. soitellaampa

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ti, tilaan siis. Jihuu, ja meikäläinenkin on hamstrannu Tiinoja.

  A-C, kiva ku ymmärrät että mä ymmärrän ;)

  Voihan lilleri lalleri. Ihan tulee aikoja ikävä ku se tuli sulle, ja mä toivoin ehtiväni lukea sen ennen ku sä tuut kämpille.

  Kiki, mitä kokoa saisi olla? Toi printti on pieniin paitoihin sopiva. Mä ilmoitan josko saisin ostettua täsä jostain valkosta trikoota - loppui nimittäin kätköistäni. Jos löytyy hyvää, voisin tehdä.

  VastaaPoista
 5. Okkoliini on vielä niin pieni pötkylä, ettei yllä edes 90:ään senttiin. Nyt ollaan kuitenkin ostettu jo kokoa 98 kun joissakin vaatteissa se koko 92 on ihan sopiva ja aina tulee ostettua vähän isompaa kuin olisi tarvis.

  Olisi ihan mahtava juttu! Laitellaanko postia asiasta?

  VastaaPoista
 6. Taitaa löytyä valmiit kaavatkin, sekä 92 että 98 koolla. Mut mailataanpa, joo. Hauskaa.

  VastaaPoista
 7. Jee, tack tack. Mä tilaan, het ku mul on uus osote. Jee.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Nna. Luet säkin niitä? Jee. Ne on <3

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)