lauantai 28. tammikuuta 2012

Tarpeettomasta tarpeellinen

Kurkatkaapas kuinka oivaltavasti Sisustuskärpäsen Heidi uudistaa vanhaa tavaraa. Jo on pokaali päässyt käyttöön. On. Ja tiätsä mitä, sä voit voittaa sen, joo, ihan koko komeuden. Osallistumalla arvontaan. Sisustuskärpäsen omassa blogissa. Klik klik.

Siellä on enemmän infoa aiheesta. Pirkka-lehdestä ja sen uudesta juttusarjasta, jossa lukijoiden vanhat kamat uudistetaan. Ja se uudistaja on juurikin tämä Sisustuskärpänen, joka jo malttamattomana odottaa meidän kaikkien (myös sinun) kuvia tarpeettomista tuotteista. Että ei muuta ku päät komeroon ja miettimään oisko siellä ny yhtään mitään tarpeetonta tavaraa jonka voisi eräs näppäräsorminen ja luova immeinen uudistaa. Ja sehän on sitten ylläri millanen tuote sieltä takaisin tulee. Wow.

Ja ps. Musta tuntuu että mä voitan sen. Sori siis kaikki jotka innostuitte. Sit mä voisin kysästä Heidiltä josko se millään maalais sen mulle mustaks. Kaippa se suostuis. Just joo. Että näin.

Ja pps. Oikeesti mulla ei oo ees kutinaa et mä voittaisin. En oo lähes koskaan mitään voittanut. Ois vaan kiva ees joskus pitää pokaalia käsissäni / harteillani.

Ja ppps. Ennen kirjeissä pantiin mahdottomasti näitä jälkikirjoituksia. Varmaan tosi tärkeitä. Niin kuin nytkin.


6 kommenttia:

  1. Jumalautsii, mää yrittää voittaa kansse.
    ps. ihka oikeest.
    pps. kiwwaa ku jokuHän jassaaa,
    pppps. olisihan minuul ideaaa. Mutta oon aika laiskurinen.
    JK. Mä mitn voita :D

    VastaaPoista
  2. Just se. Ideoita kyl riittää, toteutus heikonlainen. Ja sit kaikki lojuu epämukavasti jossain odottamassa tarmokasta hetkeä. Inspistä odotellessa..

    VastaaPoista
  3. ...no venataan.

    Joskus on niit pimeitä päiviä. Et pörrää ja on tehnys jotain mieletöntä.
    Tais tapahtuu tällämulla viimeks.... kolme kk sitte? voi vau.

    Oot jotenki vaisu...? HÄÄ

    VastaaPoista
  4. TOTTA. Syitä on monia. Yleisesti sanon et pöpö vaisuunnuttaa mun tahtia. Tänäänki samosin taloa ees taas, hirveesti aikoin duunata, no kuten arvata saattaa, en tehnyt mitään. Ny seuraan taitoluistelua ja koitan inspiroitua entiseksi Mayaksi. Jee. Uuu.
    Ja ps. Sulla tarkka silmä! Oot symppis.

    VastaaPoista
  5. ...mulon sellaane kolmas simmu. Uskooot vai? Tos se o.
    Pittäis, kandeis.
    Ööögaa sää luistamalla.
    Ihan selkee nousu sielt tulos, piruetti&salkko&kolmoisvoltti.

    Reletsutat. Vaiks vähän pörrrää Maya Mehilääne.
    Silleeen saa menkii. Villen kans!

    VastaaPoista
  6. Pörrätty o. Jiiihaaa. Meininki erilainen. Wohoo. :D Piruetteja harjoiteltu, ja maast ain noustu urhoollisesti. Alamäet vahvistavat. Näinhän ne sanovat. Uskonpa sitten minäkin siihen. Vieläku sais ääntä kehiin. Pihinä riittäis jo tältä erää. ;)

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)