perjantai 4. toukokuuta 2012

Fiiliksissä

Armoton penkkiurheilija täällä.
Jännittää jo kovin.

Veikkaan 4-1.
Tämän illan peli menee ohi - töissäis
Jee, tää on ainut mikä menee ohi.
Tyytyväinen.

Kiinnostaako teitä?
Tyhmä kysymys. Tietenkin kaikkia kiinnostaa.
Wuhuu.

8 kommenttia:

 1. Ei mua kiinnosta, mutta istun sitten sohvalla seurana. Meillä on se kanavapaketti, otettu ihan sitä varten ja se sanotaan irti sitten kisojen jälkeen. Ihan kivaa se on, kun on isoja kisoja. Meinasin, että voisi järkätä kisakatsomonkin johonkin peliin.

  VastaaPoista
 2. Joo ei, ei muakaan kiinnosta. Jotain kiekkoako ne taas? Emmää oo perillä nuista. Enkä penkkiurheile. Kato mää urheilen ihan ite: käyn siellä Rapskuukin risteyksessä ja takasi. "Must on tullu urheiluhullu!"

  VastaaPoista
 3. En minäkään kattonut peliä. Ei kiinnostanut. Viime vuonna kyllä katoin kaikki :) Minäkin liikun ihan ite :) Tänäänkin olisi tarkoitus suunnata salille (ja shoppaileen). Niin, ja en edes tiedä koskas suomella on seuraava peli ja ketä vastaan. Mikähän mua vaivaa?! Onneksi ens viikolla lääkäri, täytynee kysyä :)

  VastaaPoista
 4. En voi uskoo teitä, varsinkaan viimeisimmän kommentin kirjoittajaa. Hyvähän se on ite urheilla, toki toki, mut kyl penkkiurheilijakin urheilua "harrastaa". Sykekin on niin kovilla että kaloreita kuluu. Hehee.

  Kiki, munki piti ostaa kisapassi muuten olis menny vallan kisat ohi. Ja se vasta kamalaa olisi ollutkin. ;) Kiva, että oot edes seurana etkä murjota että taas noita kisoja, plääh. ;)

  Anonyymiseni, tarttis munkin tulla talloo sinne Rapskuukin risteykseen ja takas. Joku ilta ens viikolla. Ja "sä oot niin urheiluhullu". ;)

  Sua vaivaa perin outo juttu Pieni kahvihetkiseni. Ei ole lainkaan tapaistasi jättää Suomi-matseja väliin. Hyi hyi, paranna tapasi ja ryhdistäydy. ;) Lääkäriin? Kyllä se tietää.
  ps. Sohvallani on tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjasin sen verran tilannetta, että eilen katoin kanada-usa :) tänäänkin jäi suomi peli välistä, eihän haittaa?? Luin jostain otsikosta, että nihkee peli, jotenka en kai jäänyt paljosta paitsi?! ;) Illan kahvakuulailu tehty...

   Poista
  2. k-u olikin jännä, sitä vastoin suomipeli oli mainitsemasi nihkeä. juurikin näin. silti kannatti jännittää.
   päivän kävelyt tehty.

   Poista
 5. Soot urheiluhullu! Muistan sen jo parin vuosikymmenen ajalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkä se minusta katoaisi. Pitäisikö? Eihän. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)