lauantai 29. maaliskuuta 2014

Laatuseura

Viikonlopun vieraani joutuivat perumaan tulonsa. Olen kaksin huollosta tulleen puhelimeni kanssa. Älykästä seuraa. Oikeastaan ihan kiva. Olla viikonloppu kotosalla. Yksin. Mussuttaa munkkia ja lukea sisustuspainotteisia lehtiä. Taidan poiketa kirpuilla ja raittiin tuulisessa ilmassa. Eipä tässä muuta. Kuin olla. Mahtia. 

13 kommenttia:

 1. Ihan parasta.

  Mukavia olemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin.
   Kiitos. Mene sinäkin sohvalle rötköttää. :)

   Poista
 2. Rentouttavaa viikonloppua sinne! :) Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Mulla aika normia, ku elelen nääs ylhäisessä yksinäisyydessä. Mutta vkonloppuna painan yleensä kaasun pohjaan ja karistan landen tomut niskastani ja löydän itseni muualta kuin täältä. ü Nyt siks. Niin kiva olla kotona.

   Poista
 4. Ihan hirveä sokerinhimo iski tuossa lounaan jälkeen ja nyt kun vielä katselin tuota sinun munkkiasi, on pakko lähteä jollakin verukkeella kauppaan! :D No onhan meillä tuossa iso läjä pahvia, jonka keräyspiste on kaupan vieressä. Heh. Aurinkoista viikonloppua Mayanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joko ulkoilutit pahveja. :D
   Kiitos samoin sinne.
   Niin kivaa, että mun puhelin taas toimii, mutta ei niin kiva, että eivät lähettäneet laturiani takaisin. Plääh.

   Poista
  2. Pahvit on ulkoilutettu, hirviä sokeriähky hankittu pienessä ajassa. Päivän tavoitteet siis pulkassa. :D Pah, johan kävi huono tuuri sen laturin kanssa. :/

   Poista
  3. Sitähän ei tiedä mitä se sokeri saa aikaan siellä vatsassa, tiedä vaikka, tulisi lähtö piankin. :D
   Mä koitan säästää, etten käytä puhelinta, mut se on vaikeaa, olla näpräämättä. Lataillut sovelluksia ja kaikkee kivaa. Ku se meni alkuperäiseen tehdasasetustilaan, piirilevyn vaihdon vuoks, huoah.

   Poista
 5. Se on kyllä niin mahtavaa olla yksin, syödä makeaa ja lukea sisustuslehtiä. Juuri palasin kirpuilta ja ulkoilmasta, sinne kannattaa tosiaan lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin.
   Meillähän oli siis sama kaava päivälle. Kirppua ja ulkoilua. Taidan huomenna ottaa uusiksi. Molemmat.
   Nyt alan hommiin. Heh. Jos jaksan. :)

   Poista
  2. No mulla ei itseasiassa ollut yksinoloviikonloppu, mutta taitaa olla taas ensi viikonloppuna. Söin kyllä makeaa ja kirpparit suoritin 3-vuotiaan kanssa: ei niin rentouttavaa, mutta kirpparihaina sain silti haalittua pari löytöä :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)