tiistai 18. maaliskuuta 2014

Shhhh
Voiko aurinkoa komentaa kuin lasta. Olemaan hiljaa. Shhhh. Että yövuorosta uupunut ei heräisi liian varhain. Kolmen tunnin unet eivät ole riittävät. Huomaan sen viimeistään seuraavassa vuorossa. Suihkussa vaahdotin hiukset kasvoaineella. Eiväthän ne vaahtoutuneet. Vallan takkuuntuivat. Innostuin leikkaamaan sähköllä kuivatetut silmille pyrkivät kutrit oransseilla keittiösaksilla. Otsahiuksiksi. Lyhyen läntiksi. 

Onko kesälläkin näin hurjasti pölyä. 

Taidan hilpasta kässäkerhoon tunteja aikaisemmin. 

2 kommenttia:

 1. Ihania mustavalkoisia juttuja. Ja hih, miten hauska seepra! :)

  Tiedän hyvin tuon tunteen, kun yövuoron jälkeen ei uni maista tarpeeksi. Sitä on niin kuutamolla - väsynyt, mutta ei tarpeeksi. Ärsyttävä fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on paha tapa kerätä kirpuilta lasten leikkisiä eläimiä, vaikka en omaa lasta lainkka. :) Mut hei, vähän hauskuutta elämään, eikö. :)

   Voi kohtalotoveri, se on niin rasittavaa. Ja varsinkin, kun tiedostaa, että väsyttää eikä vaan enää saa unen päästä kiinni. Pyörii vaa sängys, todetakseen, parempi kuitenkin nousta ylös, kuin hankkia kipeät hartiat levottomilla liikkeillään. Onneksi pääsääntöisesti nukun mainiosti. Yleensä heikot unet ajoittuvat sellaisille päiville, kun olen sopinut menoja, jonka vuoksi joudun muutenkin nousemaan aikaisemmin.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)