torstai 15. maaliskuuta 2012

Moi moi boordit

Eilen sai boordit kyytiä. Noudatin tapetinpoistopurkin kylessä olevaa ohjetta. Irrota tapetin pinta lastalla tai muulla vastaavalla ennen käsittelyä. Siis ennen sitä ainetta. Näin tein. Ku makkarin boordi oli poissa, oli seinääkin poissa. Raapimisjälkiä. Mä ne tein. Tohkeissani. Sillä lastalla. Vahingosta viisastuin. Keittiön boordi lähtikin sit pelkällä aineella. Kauniisti. Pitkiä suikaleita.

No, koska vahinko oli käynyt, pakkeloitsin boordin irrotusjäljet ja kaik naulan ja ruuvin reijätkin. Vielä ku joku kävis hioo ne. Innokkaita? 

Illalla herättyäni läksin maaliostoksille, sillä huikeella satasella. Keräsin myyjän kaa kaik maalit tarvikkeineen ja sit  vasta hän rupes tutkaileen sitä remonttilähetettä. Ei ollutkaan isännöitsijän tiliä siellä. Hö. Maalit jäi kauppaan.  Ja mä sainkin vapaan illan. Toisaalta ei harmittanutkaan. Tarttee tänään käydä selvittämässä asiaa. Josko ne olis ottaneet yhteyksiä erinäiseen paikkaan. Tuli kyllä vähän paniikkia, että mitäs ny. Oonko käsittänyt väärin. En usko. Mut ohjattiin sinne ja sillä paprulla. Katotaan miten käy. Joudunko ite maksunaiseks. En aio.

Päräytin sit tyhjän maaliostosreissun kunniaks Kotipizzan parkkiruutuun. Tilasin safkaa. Ja hyräillen kiikutin sen kotiin ja söin. Kyllä remonttipäivänä tarttee syyä roskaa. Ja oli pizzan pohja sentäs kuitutäytteinen. Terveellistä siis. On on. Hyvää oli. Mukava pitää vastasuudessakin näitä remppapäiviä. ;)4 kommenttia:

 1. Mulla iski pizzan himo. Ei tuollaisia kuvia blogiin kiitos :-)! tässä selailin pitkän listan lukemattomia päivityksiä... Oli taas niin mukava lukea ja nähdä kuvia! jospa joskus vaikka pääsis paikanpäälle katsomaan. Kevättä odotellessa. Halauksin!!! Anci

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuus tänne ni käydään haukkaamas pizzaa. Tiiätkö, taas en muistanut sitä kotzonen täytettä. Mexicana vai. Sellasen otin ja hyvää oli. Siitä tulee niin mieleen sä!

   Kiva jos tykkäsit blogivierailusta. Mukavampi olisi tosiaan jos ihan livenä olisit tääl. Vierailulla.

   Täältäkin tulee halauksia. Kummilikallekin. Tietty.

   Poista
 2. mä tulen sua jeesaan, ens viikoksi. soitellaan! -k
  p.s. sittenkin kyllä käydään kotipizzassa. mä voin tarjota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. Sit annetaan telojen heilua. Ja pizzan vajota masun syövereihin. Tehdään jotain muutakin. Tsekataan kulttuurinähtävyydet ja kirpparit.
   Otanko sut kyytiin jo sunnuntaina? Ring ring... :D

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)