tiistai 13. maaliskuuta 2012

Mun ekoteko

En voi kehua itteäni ekologiseksi. Päinvastoin.
Tänään otin kuitenkin käyttöön kestävät ostoskassini. Bagguni. Tuntuipa kaupan kassalla hyvältä pakata ostokseni kuulemma niin eettisesti Kiinassa valmistettuun kassiin. Onhan täs muuttovaihees varmaan jo kertynytkin kassillinen Säästöpörssin muovikasseja. Se on muutes mun suosikkikauppa tällä erää. Saa kaiken mahdollisen. Ruoankin. Näppärää.


Mä en vaan tiiä et mistä mä taion sitten roskapussini jos näitä aina käytän. Täytyy sit ostaa rullapussia. Onks se sit hyvä juttu. Muovi ku muovi. Kait ei sit voi tulla roskiakaan. Haa. Ja kun mulla uus roskis. Kakskin.

1 kommentti:

 1. Baggu! Jukraaa, täskii samoilla mennää. Kauppakassosena toimii baggun ronsukuvioihen sulkkulaisuus ja sitte turtle bagit (uskomattomii tilaihmeitä, venyy ko esterin...öööö persiljakimppu. Ja kilpparii jeesii, jottei seet hotkis muavipussej safkaks ja död. Kun nurjat daijut vippaa niitäKIN veteen, kele)
  Ja läppärilaukkuna Baggun vedenvihree laukku. KANNATAN!

  Meil ei oo muovii. Pussis. Kaik lajitellaa ja käytetään bioastioita. Mä lajittelen kaiken, oikeestaan siihen "oikkeeseen" vihreeseen ja rumaan menöö lopuks tod vähän roinaa! Kun vähän jassaa astioida.
  Kompostii! Multaa meen pähkinäpuulle tulossa, josse ens syksynä tekis sit vaiks jo kolme pähkinää, mun ekoelolla. Let's seee, nutsipuumME

  No se vähen hömlöö, jossa sit ostat rullapussej ;D

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)