torstai 29. maaliskuuta 2012

Totruunasirttua

Kaunis sitruuna ja komian jauhopussin sisältö vahvistettuna ei niin vahvalla ammatti-identiteetillä toimiva leipuri. Oon huono paistamaan. Mieluummin jäävät kaik raa'aks ku liikaa kypsyvät. Näinpä tuli taas seliteltyä vieraille monenmoista. Mutta pah. Kypsää oli. Ja makoisaa.

Terveisiä vaan yhdelle kotileipurikokkaajaharjoittelijalle. Kyllä se siittä. Joskus onnistuu. Joskus ei. Ei voi tietää ennen kuin maistaa. Onneks sulla hyvä maistelija siellä. Ja ulkonäkö voi leipomuksissakin pettää. Todellakin. Molempiin suuntiin. Ei se näkö vaan se sielu maku.
Ja lopuks terveiset kotopuoleen. Tätä leivotaan niin pääsiäiseks. Eikö totta. Voitta ystävällisesti leipoa. Teil on ohjekkin. Odotan. Ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Otin terveiset vastaan, vaik en tiiä oliko minulle tarkoitettu :) Oletin, että oli... ainakin osittain. Minulla tahtoo käydä toiste päin, ylikypsiä, ku paistan varalta, vielä vähän ;) Ja lopputulos kuivia korppuja. Piirakkasi tosi hyvän näköistä, tekis mieli kokeilla itekin. Mut, mut... en ehkä saa tuota marenkia vatkattua. Huonoja kokemuksia on... Kukaan ei ole seppä syntyessään, vai miten se meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan ne oli just sulle. Ja tietenkin kokeilet piirakkaa. Soittele het ku tarviit reseptiä. Annan sen ilomielin sulle. :)

   Just näin, alku aina hankalaa ja lopussa kiitos seisoopi.

   Ja kyllä mulle ne korputkin kelepoo. Ootko pääsiäisen misä?

   Poista
 2. Mulle vois ton reseptin antaa, jos vaikka ennen pääsiäistä ehtis saada!!! Vesi kielellä nyt jo! Anci

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)