lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lauantai

Nautin hiljalleen heränneestä päivästä. Pistin pipon päähäni. Join kaffet. Laitoin pyykkikoneen laulamaan. Järjestelin kirjahyllyä ja totesin omaavani aivan liian paljon kirjoja. Vaikka osan heitinkin pois. Ja suurin osa joutui toisten taakse. Reppanat. Ja kaik ei mahtunut. Tietenkään. Tarttee varmaan poiketa taas Ruottin jätin kauppaan. Josko kävis vuorostaan Espoossa eikä aina Raision.
Ja sitten kun sais vielä siivottuakin tään huushollin. Ja kurkattua taas sinne työhuoneeseen josko jotain olisi tehtävissä. Aina vaan siirrän sinne menoani. Paitsi viedessäni tavaraa. Sekalaista. 

Tällä viikolla seinät ovat saaneet uuden värinsä. Mustaa ja valkoista. Sinne ja tänne. Naapurien ihmeteltäväksi keittiön liesituulettimen päällinenkin sai mustaa maalia pintaansa. Kerta kaapin ovet jäävät keltaisiksi. Jotain tartti tehdä. Säväyttää. Kummasti keittiön seinätkin puhdistuivat kun veti valkoista maalia seinään. Eihän tohon raaski mitään reikää hyllylle tehäkkään.

Ja makkarin työpöytäseinä on Komia. Musta. Pikkusisko oli tääl apuna. Isona. Ja seurana mainiona. Tuskin yssin oisin mitään aikaseksi saanutkaan. Kahestaan mukavampi.


2 kommenttia:

  1. Oot ollut niin ahkerana. Laitahan kuvia tulemaan. Haluu nähdä, ja äkkiä :) Mä oon täällä vain siivonnu, taas.

    VastaaPoista
  2. Haha, ahkerana joo joo. Pikkuhiljaa vaan. Kuvien ottoon óotan aurinkopäivää, jotta musta seinä ei olisi niin synkkä ;) Ei koo kumma ku yksineläjänkin tarttee aina vaan siivota! ;)

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)