maanantai 3. joulukuuta 2012

3. Hyvää mieltä tavaran sijaan

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women (United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women) on maailman johtava naisten ja tyttöjen puolestapuhuja. Haluamme poistaa esteet naisten vapautumisen tieltä kaikkialla maailmassa.


UN Womenin tavoitteena on saavuttaa sukupuolten välinen tasa-arvo, jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. UN Women tekee työtä sukupuolten välisten valtasuhteiden muuttamiseksi perheissä, paikallistasolla ja koko yhteiskunnassa.
UN Womenin vahvuutena on toiminta monella tasolla, sillä samaan järjestöön on yhdistetty käytännön hankkeet ja ohjelmat kentällä, niitä tukeva laaja-alainen tutkimustyö ja koulutus sekä ohjeiden ja suositusten antaminen valtioille tasa-arvotyön tueksi.
UN Women saa aikaan pysyviä, kestävällä pohjalla olevia muutoksia, jotka hyödyttävät kaikkia ihmisiä.
Lähde: UN Women 


Kuva: UN Women


"Elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus."
Anna tavaralahjan sijaan hyvää mieltä! UN Womenin Globaalilahjat ovat aineettomia lahjoja, joilla ilahdutat ystävääsi ja vaikutat naisten ja tyttöjen elämään eri puolilla maailmaa. Globaalilahja on hyvä valinta muistaa myös yhteistyökumppaneita.
Lahjasta saat kortin annettavaksi ystävällesi, jonka puolesta olet tehnyt lahjoituksen. Korttiin voit halutessasi lisätä oman tervehdyksesi ennen kuin annat sen eteenpäin. 
Kurkkaa komean Korpelan video, jossa hän vetoaa juurikin Sinuun; sillä Sinä voit tehdä tulevaisuudesta toisenlaisen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)