sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. Tuo iloa hänelle - toisenlainen lahja


Kirkon Ulkomaanapu toimii yli 30 maassa, siellä missä hätä on suurin. Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Työmme pohjana on oikeusperustaisuus, joka tarkoittaa, että toimintaamme ohjaavat tasa-arvo, syrjimättömyys ja vastuullisuus. 

Ulkomaanapu on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö. Olemme kirkkojen kansainvälisen avustusverkoston ACT-allianssin perustajajäsen ja Humanitaarisen avun puitesopimuksen (HAP) jäsen. 

Pysyvä muutos voi syntyä vain pitkäjänteisessä yhteistyössä paikallisten yhteisöjen ja ihmisten kanssa. Me sitoudumme tekemään työtä, kunnes avun tarpeessa olevat ihmiset pystyvät itse hankkimaan toimeentulonsa ja tyydyttämään perustarpeensa.

Köyhyyden vähentäminen edellyttää rauhaa ja ihmisoikeuksien toteutumista. Teemme hankkeissamme aina työtä näiden molempien toteutumisen puolesta. Rohkaisemme kaikkia suomalaisia osallistumaan keskusteluun ja vaikuttamaan rakenteisiin, jotka aiheuttavat köyhyyttä, väkivaltaa ja ihmisoikeusloukkauksia.Kuva: Kirkon UlkomaanapuHalutessasi voit lahjoittaa joko kertalahjoituksella tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoituskohteen valitsee lahjoittaja itse lukuisista vaihtoehdoista. Lahjoitukset menevät joka tapauksessa tärkeisiin kohteisiin, esimerkiksi viidellä eurolla saa katastrofin uhrille lämpimän huovan ja kolmellakymmenellä eurolla saa puhdasta vettä vuorokaudeksi yli kahdelle tuhannelle ihmiselle. 

Toisenlaisen lahjan PopUp-myymälä on avoinna pari päivää Helsingissä just ennen joulua. Tsekkaa

Parhaillaan on käynnissä Adventtikeräys 2012. Orpolapset tarvitsevat apuamme. Ne surusilmäiset. Paljon kokeneet. Perheen vastuunkantajat, pienet tytöt ja pojat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)