lauantai 1. joulukuuta 2012

1. Lahjaksi lehmä

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Teemme pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Olemme ulkoasianministeriön kumppanuusjärjestö ja Vastuullinen Lahjoittaminen ry: jäsen. 

Tavoitteenamme on pysyvä muutos, jossa lasten, perheiden ja yhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lisääntynyt. Kestäviä tuloksia rakennetaan yhdessä perheiden ja yhteisöjen kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat paikallisia, kansallisia World Vision -järjestöjä. Neuvottelemme ohjelmat ja hankkeet kahdenvälisesti kumppanimaidemme kanssa ja he raportoivat niistä suoraan meille. 

Olemme poliittisesti riippumaton ja yksittäisiin kirkkokuntiin sitoutumaton järjestö ja toimintamme perustuu kristillisille arvoille ja toisen vakaumuksen ehdottomalle kunnioittamiselle. 


Kuva: Suomen World Vision

Tahtoisit auttaa, mutta et tiedä miten. 

Voit vaikkapa lähteä kehitysmaan lapselle kummiksi tai lahjoittaa kertamaksun haluamaasi kohteeseen, joko katastrofiapuun, vesiputkeen, lasten leluihin tai ihan sitte ite lehmään. Sinä päätät. 

Joulupukkikin suosittelee World Visionia hyväntekeväisyyskohteeksi. On nääs pukkiukki ite lahjoittanut lehmän. Katoppa videolta miten sen paketointi sujuu. :)

ps. Tämä oli eettisen joulukalenterin ensimmäinen luukku. Pyrin esittelemään vaihtoehtolahjoja sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Ku kummasti sitä jotakin tahtoisi jotenkin aina näin joulun lähestyessä muistaa. Ja konvehtirasia on niin nähty ja maisteltu.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)