tiistai 11. joulukuuta 2012

Reseptit

Netti(tonttu)aikana ei ainakaan meikäläisellä tule käytettyä reseptikirjoja. Vaikka niitä kauniita opuksia on näemmä hyllylle kertynynnäkin useampia. Kaikki mitä tarvitset löytyy tietty netistä. Kyllä google tietää. Reseptitkin. Vielä kun tekisikin ne. Puolestani. 

Mutta se mitä teit viime vuonna tähän aikaan, se ohje, on uudestaan vaikea löytää. Siitä viidakosta. Vaikka kuinka olisi suosikkeihin tallennettu. Näyttää niitäkin kertyneen siivottavaksi asti. 

Täytynee soveltaa. 
Ja toivoa parasta. 
Huomenna pikkujoulut. 
Eikä varaa taas epäonnistua. 
ps. Kerrattainen tuttavuus kysäisi minulta, naapuriltaan, onko teilläkin se google. Ja huutonetti. Oltiin vissiin aika samiksia, sillä molemmat löytyivät koneeltani. :) 
Varmaan meillä samat ohjeetkin. Joten samat kakutkin löytyvät joulupöydästä. 

4 kommenttia:

 1. Minulle on käynyt monesti samoin, kun en kerta kaikkiaan muista, mistä joku ohje oli! Mutta siinä mielessä taidan olla reppana, että mulle kävi niin jo ennen netin tuloa meidän huusholliin. Yhtenä jouluna leivoin aivan taivaallisen pullakranssin. Etsin ohjetta tyttären synttäreille, poikien synttäreille, seuraavana jouluna ja monta kertaa myöhemminkin. Ei löydy! Hirvee trauma jäi sieluun, kun en voi enää leipoa yhtä ihanaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voihan trauma. jospa se ohje vielä jostain syövereistä löytyisi ja saisit sitä nisukranssia. mä en oikein muista aikaa ilman nettiä, heh. tai muistanhan, onhan mulla reseptivihko, jossa maailman vanhan aikaisimmat ohjeet, eli sellainen, jota ei tänäpänä käytetä. :)

   Poista
 2. Mää toivoinki pukilta reseptikirjaa. Palio mukavampi yrittää leipoa paperiohjeen kans ko koneelta suoraan. :-) aion siis olla reipas ja kirjottaa ohjeet kirjaan ihan pännällä! Mukavaa joulua mukavalle mayalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sää oot fiksu, ku toivoit ja varsinkin, jos käytät sitä. se kuuluu asiaan, että reseptivihko on jauhoinen ja rasvainen, mutta kone ei oikein siitä kaikesta tykkää. ainakaan omani.
   kivaa joulunalusaikaa sullekki K.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)