torstai 10. lokakuuta 2013

Suunnitelmat

Liian paljon ideoita ja tekemisen paloa. 
Toteutus keskeneräistä. Ja niin näin noin päin. 
Laadin täällä listoja ennen ja jälkeen marras- ja joulukuun. 
Mitä pitäisi tehdä. Jotta valmista tulisi. Eikä joka viikko alkaisi uutta projektia. Entiset valmiiksi, son tämän päiväinen mottoni. Sama tuttu ja vanha virteni. Tiedän. 

Unelman ja tavoitteen eroittaa suunnitelma. 
- Stuart Schroeder -

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa siksakkia. Mitäs siitä tulee? :D Mulla Virkkurista toinen projekti menossa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton aloitin jämistä tekemään ilman sen kummempaa suunnitelmaa valmiista tuotteesta. Tänään päätin, että tyynyhän siitä tulee. Tein jo minitabletille vinoraitasuojuksen. Virkkuri on ihan best! Mitä sä teet?

   Poista
 2. No niin on ihan kamalasti tekemistä. Liian paljon mitä tahtoisi valmiiksi. Ja sit tuo reissu tuossa välissä vei pari päivää hyvää käsityöaikaa ;)

  Ihanaa siksakkia. En oo tuota vielä kerinnyt kokeilla. Ja mistäs toi porrastaulu on? Alan uupumaan tähän tuloksettomaan metsästykseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän meidän Laura relata, ja antaa kaiken olla?! Ei oo kiva, että kässäilystä sun muista tuunailusta tulee paineita ja stressailua. Sehän ei ole niiden idea. Vaan se terapiaaaah. Tekemisen ilo.

   Mut hei, sä oot tullut jo reissusta. Oli varppiin huikeeta. Lähdenkin samantien kurkkii onko reissupostausta tullunna. Et kai ollut reissussa ilman käsityötä?

   Ah, siksak. Oon niin koukussa tuohon, mutta tota en saa tehdä kuin töissä, tauoilla. Piti keksiä sinne jokin pieni projekti, kotona odottavat sitten isommat, kuten toi peitto, murr.

   Voitin ton taulun blogiarvonnasta (http://villatolli.blogspot.fi/) vuonna edellinen. Ei niitä löydä vaikka kuin ettis, tsori! Mut sit ne voi yhtäkkiä tippua eteesi tai postilaatikkoosi. Se on hienoa. :)

   Poista
 3. Pitäis joo vissiin rauhoittua, ettei ala käymään työstä ;)

  Nyt on reissupostausta blogissa... yritin kyllä tietkö koneessa kutoa, mutkun mä yleensä oon unessa jo ennenku kone on taivaalla :D

  Täytyy jatkaa taulun metsästystä... ja sit vaan meen istumaan tonne käytävään ja odottamaan postimiestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kauheeta se, rauhoittukaamme, ihan vähän ainakin. :)
   Tsemiä etsintään.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)