torstai 13. maaliskuuta 2014

Kirppuja ilmassa
Tämä aurinkoinen, lämmin ja niin keväinen viikko on mennyt nopeasti neljän seinän sisällä pää ja kädet komeroissa jos toisissa. Ei, ei täällä kevätsiivoja tehdä. Vain inventaariota ja poistoja. Paljon poistoja. Kirppispöytä on varattu ja luulin, että tätä kamaa olisi vallan paljon mistä kilahtelisi kolikoita mun tyhjääkin tyhjemmän kukkaron pohjalle. Mutta ei. Eihän tätä enää kovin paljoa ole mistä raskii luopua. Pidinhän vuosi sitten erittäin tuloksellisen kirppariviikon. Tai anteeksi, pikkusisko piti. 

Joka tapauksessa levisihän se homma käsistä. Että olisin vain etsinyt myytävää kamaa. Tuli työhuone siivottua. Ja kangaslaatikot perattua. Siinä olikin hommaa. Huh. Vieläkin aivastuttaa. Ei muuten tee hyvää tuo katupöly flunssan jälkeiselle kuivalle ja hakkaavalle yskälle. Ei. No, säätiedotus onkin luvannut vähän vaihtuvaa keliä, jottanotta kyllä tämä tästä. Ja tennarit piiloon. 

ps. Jos appelsiinin kuoriminen nyppii, purista se mehuksi. Superia. Ja aitoa. 

10 kommenttia:

 1. Appelsiini ja raejuusto on niin, niin hyvää!
  Mulla menee yksin viikossa vähintään 2kg appelsiiniä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai yhdistelmänä? Erikoinen. Huh, mikä määrä.
   Teikäläisen ei sit ainakaan tartte huolehtia muista vitamiineista. :)

   Poista
 2. Voi olisinpa itsekin nyt tuossa tilanteessa että pääsisin jo myymään rompetta. Monta laatikollista on kertynyt- ja ulkovarastossa lisää, tiemmä. Lykkyä teidän kirppumarkkinoille!

  Nuo appelsiinit! Olen kai kertonut, että minulla on niihin valtava himo vain ja ainoastaan silloin kun kannan tyttölasta tuossa paidan alla. Ei kuule tarvitse ultratutkimuksissa udella sukupuolta. Kun katson noita kuvia niin tiedän kyllä kumpaa sortimenttia on tulossa. -ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on erittäin mukava tilanne. Pian olet itsekin siinä. Meiltä vietiin rompetta jo käsistä ennen kuin hyllyyn ehtivät. Jee.
   Appelsiinit kertovat siis paljon. Sulla on niin hauskoja tuntemuksia, muistan ikuisesti ne nauhakarkit. Tuleppa käymään niin testaan appelsiinilla kumpi sukupuoli on kyseessä. Ihanata. <3

   Poista
 3. Helou, Maya! Sinulle on tunnustus blogissani. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellouta. Wuhuu, kiitosta. Käynpä het kurkkimassa.
   Samoin sinne, mukavaa lauantaita. Onks siellä lunta, länsirannikolla ainakin. Puh.

   Poista
 4. Ihan täydelliset appelsiinikuvat ♥

  Mulla on myös ollut kirppispöytä nyt pari viikkoa (huomenna purku). Olisin raaskinut enemmästäkin päästää irti, jos olisi mennyt. Eka viikko oli hiljainen, toisella on onneksi mennyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mustakin nää on energisen ihanat. :)

   Hyvä me. Tavaroista on kiva luopua, varsinkin jos vielä siitä saa rahaa. ü Mulla on mennyt hyvin, heh, ollut yhden päivän vasta, mut kaikki parraat ja tärpit on mennyt. Nyt voi jatkuakin hiljaisempana, kun arkikin alkaa. Toi kirppis on niin suosittu, ettei sinne oikein mahdu edes kamaa viemään, kun jo immeisiä hurjana vieressä pörrää. Jee, tämä on kivaa.

   Poista
 5. Kivoja, pirtsakoita appelsiinikuvia. Appelsiinit toimii sellaisenaan tai mehuna. Ja hei, löytyipäs kiva blogi! Lukijaksi jäädään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut. Samaa mieltä, molemmat toimivat, mutta mehu on laiskan naisen helpompi vaihtoehto. Varsinkin jos kuoret ovat kiinni appelsiinin lihassa niin, että mehut pirskahtelevat silmiin, huoah. ü
   Jee, tervetuloa vaan. Toivonpa, että viihdyt.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)